Besplatne pripreme iz matematike u Jovinoj gimnaziji

U Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" 25. januara počinju besplatne pripreme iz matematike.

U Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" 25. januara počinju besplatne pripreme iz matematike.

Časovi se održavaju za učenike osmog i šestog razreda osnovne škole, za one koji žele da upišu prvi razred gimnazije, odnosno sedmi razred osnovne škole pri Jovinoj gimnaziji za učenike talentovane za matematiku.

Za osmake pripreme će se odvijati subotom od 9 časova, a za učenike šestog razreda subotom od 11 časova, u Gimnaziji. Detaljan plan priprema biće istaknut na sajtu škole.

Pripreme za upis u bilingvalna odeljenja počinju 8. februara.

  • 20.01.2014 16:52
    Sajt Jovine gimnazije nikad nije bio gori. Već godinu dana je u izradi. Sramota! Trebalo bi da im je sajt za primer, ako je već takva škola.
  • Nikola

    20.01.2014 15:53
    @Anonimus
    Koju god skolu da upisujes i za koju god oblast da imas talenta, moras da radis i ucis da bi uspeo u tome. Talenat je 5%, rad 95%.
  • 20.01.2014 13:22
    Ne znam zasto organizuju pripreme za sedmi razred. Valjda treba da prime talentovane a ne naucene. To naravno znaci da i talentovani treba da rade. Praksa je pokazala da ako u ove razrede prime samo decu ambicioznih roditelja koja se muce i rade i dobijaju famozne petice, a prosecna su, nista od tog odeljenja. Primite talentovane pa neka ih bude i petoro. Bolje raditi s petoro talentovanih nego muciti jacim programom prosecnu decu. ne zaboravite odobrenje za ta odeljenja sedmog i osmog dobili ste za naprednu decu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti