Novosađanka postala zaštitno lice "Diora"

Novosađanka Dijana Raičević postala je zaštitno lice francuske modne kuće Dior.
Novosađanka Dijana Raičević postala je zaštitno lice francuske modne kuće Dior.

Novosadska manekenka počela je da radi u Milanu prošlog proleća, a ističe saradnju sa modnom kućom Ralf Loren, koja je produžena i za ovu godinu. Dijana za Radio 021 kaže da joj je proglašenje za zaštitno lice Diora veoma značajno jer utiče na njenu dalju prepoznatljivost.

"Odabrali su me na osnovu fotografije, nisu imali priliku da me prethodno vide uživo. U pitanju je Dior make up. Na zadatu temu, šminkaju me njihovi šminkeri uz prenos na italijanskoj televiziji. Naročito sam zadovoljna zbog toga sto je u pitanju televizija i sto je u prvom planu baš lice, jer to izuzetno utiče na dalju prepoznatljivost istog, koje je u ovom poslu izuzetno bitno", priča Dijana za 021.

Što se tiče odricanja, novosadska manekenka kaže da joj ništa ne predstavlja problem jer voli posao kojim se bavi.

Dijana je brzo osvojila italijansko tržište sarađujući sa poznatim brendovima poput Prade, Vivijen Vestvud i Ralf Lorena, a trenutno radi za modnu agenciju "Forma Viva". (Suzana Stojićević)

  • 23.01.2014 10:17
    @Jelena - Licanin samog sebe demantuje
    Slažem se

    A inače nije ni Novosadjanka nego Crvenčanka, iz Crvenke, Cservenka, Rotweil :)
  • Jelena

    22.01.2014 08:29
    Licanin samog sebe demantuje
    Lokal patriotizam te nervira, a predstavljaš se po poreklu a ne po imenu, takodje smeta ti što je nekom novi sad najnaj, e pa to se zove ljubav...možda i slepa ali u njoj nema uvrede drugog, već veličanje svog...ako je poreklom iz cg, ne znači da nije naša ili ni to ne kapiraš. Ne osećaj se odbačeno, bez razloga je...Ja svoj grad volim... i drago mi je zbog uspeha ove devojke.
  • Licanin

    21.01.2014 11:34
    ako je bitno
    Uzasno me nervira "lokal patriotizam", bilo da je novosadski, ili iz mog kraja, ili neki treci... Moze li neko da mi odgovori zasto je Novi Sad "najbolji grad sa najboljim i najlepsim ljudima"? Bas bih voleo da procitam to objasnjenje. Inace ova devojka je poreklom iz Crne Gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti