H&M u Novom Sadu od 27. februara

Švedska prodavnica garderobe H&M, odnosno Hennes & Mauritz, biće otvorena u Novom Sadu 27. februara, saznaje 021.
Švedska prodavnica garderobe H&M, odnosno Hennes & Mauritz, biće otvorena u Novom Sadu 27. februara, saznaje 021.

Otvaranje radnje u tržnom centru Big planirano je u 11h.

Na dan otvaranja predviđen je popust na kupovinu jednog artikla, kao i poklon vaučeri za najvernije kupce.

H&M je prvu prodavnicu u Srbiji otvorio krajem avgusta u beogradskom Delta sitiju i tada je više od 2.500 ljudi, pretežno tinejdžera, stajalo u redu zbog dobijanja poklon vaučera od 1.500 dinara. Druga prodavnica otvorena je nedugo zatim na Voždovcu.

U tržnom centru Big uskoro treba da svoju radnju otvori i španski Mango koji je do proletos imao radnju na početku Zmaj Jovine.

  • 27.02.2014 19:07
    srbija
    Mojoj deci godinama kupujem garderobu u NO NO CLUBU iznam sta kupim kvalitetan i dugo nosiv komad garderobe sto sa HM nije slucaj u radnji vec majice budu ukezecene nogavice ukrivo usivene ali tudji feleri su za srbiju robna marka
  • LOL

    24.02.2014 12:23
    H&M
    Sto se tice kvaliteta, o losem kvalitetu mogu pricati samo oni koji nikad nisu nista ni kupili u h&m, sto se tice cena , cene su im vise nego pristojne.Ja kupujem h&m marku od kada mi se sin rodio i to smo dosada uzimali od preprodavaca preko facebooka pa smo i tad prosli jeftinije nego da smo uzimali domace.Modeli su im lepi, u trendu a kad covek doceka sezonsku rasprodaju moze opremiti orman detetu po ceni dva duksa sa pijace.Sto se tice cena nije bas da su iste, imate online prodavnice pa lako mozete konvertovati sve u eure pa videti razliku od drzave do drzave.Al ono sto definitivno stoji da mi nikad nismo imali niti cemo imati sezonske rasprodaje kao sto to imaju sve nase komsije.Igrom slucaja pre bozica baka nam je bila u Spaniji i nakupovala je detetu i nama garderobe za nekih 20e ,boli glava .Ja sa zenom odem u C&a bas tih dana i za dete nadjemo samo dva artikla po snizenoj ceni, sramota.
  • 22.02.2014 20:54
    !
    H&M proizvodi robu u zemljama gde ih proizvodi,sto znaci da je kvalitet isti za sve zemlje u svetu..cene garderobe su isto tako svuda iste,..kvalitet i cena su svuda isti!
    Bez sumnje,propasti nece :)kupovace se i u Novom Sadu i te kako :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti