Zelenilo dobilo ponton za pristan brodova

U Beogradu je danas potpisan ugovor između Jugoslovenskog rečnog brodarstva i JKP "Gradsko zelenilo" kojim je precizirano da JRB ustupa novosadskom preduzeću ponton koji će imati funkciju pristana na Dunavu.
U Beogradu je danas potpisan ugovor između Jugoslovenskog rečnog brodarstva i JKP "Gradsko zelenilo" kojim je precizirano da JRB ustupa novosadskom preduzeću ponton koji će imati funkciju pristana na Dunavu.

Pored konkretne koristi u vidu dodatnih prihoda za Zelenilo, predviđa se i ušteda od 30 miliona dinara iz gradskog budžeta zbog toga što je ponton ustupljen Gradu bez naknade, navodi se u saopštenju Gradske kuće.

Dodaje se da je dogovoru posredovala šefica Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Olivera Simović, a ugovor su potpisali direktor Zelenila Milan Novaković i direktorka Jugoslovenskog rečnog brodarstva Biljana Čvertkov.

  • Grba

    23.01.2014 18:50
    Dosta zezanja.
    Ja bi se zezao i dalje dok ne otkucas na guglu,
    pa onda vidis krimose iz "plovputa" "agent plusa"

    sve su oni kao borci za plivni put i traze ukidanja poreza....

    http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Gubici-brodara-zbog-zastoja-recnog-saobracaja.lt.html

    e, sad dajem podrsku Biljani Čvertkov!
  • Torkemada

    23.01.2014 07:31
    Inkvizicija
    Pa di si nam ti Biljo?
    Lomača već vekovima spremna, a ti zbrisala u taj JRB.
    Eeeeeeeee, pa našli smo te! Neće nama vatra da propadne.
  • Glorija

    23.01.2014 07:27
    Veca
    Al' službena metla je pun pogodak. Ma vidi joj samo facu i stajling. Prava veštica za dečije pozorište... Ne treba joj ni šminka, ni frizer, ni garderoba, direktno može na scenu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti