Protest protiv nasilja 18h na Trgu slobode

Na Trgu slobode za 18 časova je zakazan protest građana nezadovoljnih bezbednosnom situacijom u gradu.
Na Trgu slobode za 18 časova je zakazan protest građana nezadovoljnih bezbednosnom situacijom u gradu.

Organizator ovog protestnog okupljanja je udruženje građana "Novi optimizam", a njima su se pridružile i druge nevladine organizacije. Poziv na okupljanje je usledio nakon incidenta u Ekonomskoj školi, gde je grupa mladića upala na čas i pretukla učenika.

Ovaj incident je samo jedan od nizu vesti iz crne hronike koje potresaju Novi Sad. Od početka godine zalebeleženi su pokušaji ubistava, razbojništva i druga krivična dela.

Prošle godine je u Novom Sadu bilo nekoliko pokušaja organizovanja protesta zbog porasta kriminala, ali su okupljanja bila slabo posećena. Najmasovnije okupljanje je bilo nakon pucnjave kod škole na Novom naselju. (Ž.B.)

  • Pinky

    23.01.2014 01:10
    Miševi bre :D
  • 22.01.2014 19:07
    @DekiNS

    Ti si dokaz da je naše zdravstvo u katastrofalnom stanju. :(
  • sale

    22.01.2014 17:22
    Pogresan naslov
    Na zalost pogresan naslov pod kojima se gradjani okupljaju.Prihvatamo strahove koje nam namecu,hajde da se okupimo javno i trazimo da budu kaznjena deca koja su ogrezla u kriminalu,a pri tome nikada nisu kaznjavana zato sto su deca visokih funkcionera u policiji ili vodecim partijama u ovom gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti