U nedelju protest zbog visokih računa za gas

Protest zbog spornih decembarskih računa i isporuke lošeg kvaliteta prirodnog gasa, održaće se u nedelju, 26. januara sa početkom u 11:55 časova na platou NIS-a, ugao Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta.
Protest zbog spornih decembarskih računa i isporuke lošeg kvaliteta prirodnog gasa, održaće se u nedelju, 26. januara sa početkom u 11:55 časova na platou NIS-a, ugao Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta.

Protest će organizovati Udruženje za zaštitu prava potrošača "Prosperitet", na inicijativu i zahtev velikog broja potrošača.

Protest će biti usmeren prema JP "Srbijagasu", čije sedište se nalazi na prijavljenoj lokaciji, prema Republičkoj Agenciji za energetiku, kao i prema svim distributerima gasa u Srbiji.

Za ovaj skup zvanično će biti pozvani svi nadležni državni organi, predstavnici JP "Srbijagas", distributivnih preduzeća u Srbiji kako bi prisutnim potrošačima i široj javnosti dali odgovore na sva aktuelna sporna pitanja.

  • ledeni caj

    29.01.2014 09:08
    da se smrznes
    Citam na nekoliko razlicitih sajtova kako su decembarski racuni uvecani zbog praznika u decembru, kakvih je to praznika bilo u decembru, koga oni zamajavaju, pa sta cemo dobiti u januaru. Strasno!
    Pdv uvecan pre vremena, pa to samo kod nas moze.
    Nemam reci, to treba da nam je za nauk pa ko moze da zavrne njihov vazduh od gasa i da se greje na drva!
  • slobodan vlaisavljević

    23.01.2014 13:52
    jedan gospodin na kanalu tv 9
    Poštovani Anonimuse,
    ja sam taj gospodin.Ako vi mislite da je sujeta u pitanju - na to imate pravo.Samo ne znam na koga mislite na predsednika "Prosperiteta" ili predsednika tkz. NOPS-a.Ovaj iz NOPS-a je pozvan kod Ministarke u Komisiju.
    Emisija će biti reprizirana, večeras u 20,30.Pogledatte još jednom, molim Vas.Mi se kao organizacija potrošača bavimo problematikom javnih javno komunalnih preduzeća daleko pre nego ove dve pomenute organizacije potrošača.Naravno to ne znači da smo u pravu ali imamo pravo da kažemo.Ja lično sam , pre nekoliko meseci imao pogrešno očitavanje gasa za 400 kubika.Pisao sam DP "Novi Sad- gasu" i ispravili su.
    Ako Vas ne mrzi ukucajte u youtube: kako se zaštiti od pojedinih potrošačkih organizacija.Videćete dva interesantna priloga.
    Sve najbolje.Da, zaboravio sam da Vam kažem da nisam stigao ni trećinu stvari sinoć da kažem a pripremio sam ih iz dokumentacije našeg Udruženja.
  • Gasolina

    23.01.2014 13:38
    @Anonimus
    Zato što DP Gas Novi Sad samo distribuira gas krajnjim potrošačima,a koji dobija od Srbijagasa.Srbija je dakle odgovoran za kvalitet i sva potencijalna "muljanja i mešanja" na ovom polju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti