Građani se izjašnjavaju o komunalnim taksama

Gradska Uprava za finansije organizuje  javnu  raspravu o Nacrtu odluke o komunalnim taksama u Novom Sadu.
Gradska Uprava za finansije organizuje  javnu  raspravu o Nacrtu odluke o komunalnim taksama u Novom Sadu.

Ta rasprava traje do 26. juna, a tekst pomenute odluke objavljen je na oglasnoj tabli u zgradi Skupštine Grada i u Gradskoj kući, kao i na sajtu grada www.novisad.rs. Primedbe i  sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi za finansije, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, ili mejlom, na adresu finans@uprava.novisad.rs.

Najviše primedbi na nove komunalne takse dosad su imali ugostitelji. Njima najviše smeta taksa od 5.500 dinara mesečno koju moraju da plaćaju za muzički uređaj u objektu. Podsetimo, odnedavno je cena isticanja reklame 100 dinara po kvadratnom metru za prvu zonu, a i takozvana firmarina je skočila za 50 odsto.

  • SALE NOVOSADJANIN

    03.06.2010 11:04
    IANTI SPAM
    .....i tako dalje dok nepocnemo da nosimo pepeljare ili da za 5 minuta promene spam.
  • @SALE NOVOSADJANIN

    02.06.2010 20:05
    ..i ja sam tako u sebi komentarisala, kada ce promeniti spam, oslepecu gledajuci u sarenu podlogu brojeva i slova, i onda resih da odem kod lekara- oftamologa,pregleda mi strucnjak oci i kaze, evo vam ta i ta dioptrija i ja vise nemam problema

  • srdjan

    02.06.2010 16:32
    Čekaj,kako su ono "rešili" problem djubretara?
    Ah, da, sad sam se setio... uveli su preduzetnicima dodatnu taksu na bacanje djubreta. Od nove godine, ja plaćam dodatnih 500 din mesečno za programersku agenciju u stanu (1 zaposlen=ja), a ukupno bacim max. 1 kesu papira.
    Kapiram da će slično genijalno rešenje naći i za druge takse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti