Uništavanje krpelja već počelo

Ciklonizacija je, zbog visokih temperatura, u četvrtak izvela prvi ovogodišnji tretman protiv krpelja.

Ciklonizacija je, zbog visokih temperatura, u četvrtak izvela prvi ovogodišnji tretman protiv krpelja.

U ovom preduzeću kažu da su ove godine neplanirano već u januaru krenuli sa uništavanjem krpelja, iako se to redovno radi od aprila, a da su to morali da rade jer su izuzetno visoke temperature za ovaj deo godine omogućile aktivnost krpelja.

Ciklonizacija je tretirala većinu parkova u gradu, kao i prostore za istrčavanje pasa.

  • gradonacelnik

    25.01.2014 15:49
    A kako je ciklonizacija dobila posao da unistava krpelje ,na kom tenderu , koje je iznos utrošen i ko su bili drugi ucesnici tendera.
    Takođe molim i objasnjena zasto građani novog sa na racunima informatike moraju da placaju usluge ciklonizaciji na osnovu koje odluke i kog tendera
  • Forca Brutale

    24.01.2014 13:29
    Limanac takvi krpelji se resavaju Kijevskim nacinom ali o tome cemo kad narod ukapira koliko je glup i pasivan. Jos uvek se ovde spava i sanja da ce nase probleme neko drugi resiti.
  • limanac IV

    24.01.2014 09:31
    Društveni krpelji
    Nek unište krpelje koji sede u Skupštini Srbije,Vojvodine i svim lokalnim samoupravama širom Srbije,građani bi Vam bili veoma zahvalni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti