Komunalna policija od oktobra u Novom Sadu

Obuka kandidata za komunalne policajce trajaće do 17. jula, a oni će se na ulicama Novog Sada naći od oktobra.
Obuka kandidata za komunalne policajce trajaće do 17. jula, a oni će se na ulicama Novog Sada naći od oktobra. Za sada je izvesno da će preostala mesta u drugom krugu biti popunjavana sa još radnika iz gradskih službi.

Načelnik Gradske uprave za inspekcijske poslove, Željko Radulović, kaže za Radio 021 da će nakon drugog kruga i ostali građani moći da konkurišu za posao komunalnog policajca. Ipak, on nije mogao da precizira kada će to biti.

"Sve zavisi od odluke Ministarstva za lokalnu samoupravu, koje je organizator tih obuka i koje određuje termine, kada i gde će se vršiti obuka za komunalne policajce", rekao je on.

Obuka kandidata počela je 4. maja, a završni ispit biće organizovan u septembru. Na obuci u nastavno policijskom centru u Sremskoj Kamenici trenutno se nalazi 23 kandidata, a potrebno ih je 60.

Radulović kaže da kod građana vlada veliko interesovanje za posao komunalnog policajca, kao i da će sve novosti u vezi sa konkursom biti blagovremeno objavljene u medijima. (Asja Francisti)

  • SALE NOVOSADJANIN

    03.06.2010 18:37
    HAPPY DREAMER
    za njihove drzave-pitaj njih a za jezeve ce mo videti kada se pojave "zeme" u uniformama.
    ne da ce mo ih brati nego i (na)j....i.
  • happy dreamer

    03.06.2010 02:09
    samo bez korupcije
    Najbitnije je da buduce policajce ne bude moguce podmititi... to vi njih naucite obzirom da dolaze iz drzavnih pokvarenih sluzbi...

    za Saleta novosadjanina: Izvini a gde se nalazi drzava "kraina"? I kako se to "bere jez"?
  • SALE NOVOSADJANIN

    02.06.2010 20:56
    TAKO TREBA
    sada kada nam uvedu i ove policajce,pretpostavljam uvezene iz drugih drzava kao sto su kraina,bih i mne,obrali smo jeza.
    bgd partije drze i muzu VOJVODINU a sada ce i one nerasporedjene "zeme" da nadju dobar drzavni posao.
    gledam i neverujem da svakim danom samo izmisljaju nove kontrole i namete dok njihove "zeme" i klanovi kradu na veliko.
    zato,BOGU HVALA STO SAM LALA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti