Zbog blata i vode prete protestom

Stanari Vardarske, Cvećarske i Romanijske ulice na Telepu, koji već danima zbog poplavljenih ulica ne mogu normalno da izađu napolje, najavili su da će, ako gradske vlasti ništa ne preduzmu, blokirati saobraćaj na Bulevaru Evrope.
Stanari Vardarske, Cvećarske i Romanijske ulice na Telepu, koji već danima zbog poplavljenih ulica ne mogu normalno da izađu napolje, najavili su da će, ako gradske vlasti ništa ne preduzmu, blokirati saobraćaj na Bulevaru Evrope.

Prema rečima predsednika Mesne zajednice "Nikola Tesla" Pete Karolja, problem je što se ulice godinama raskopavaju radi uvođenja gasa, telefona, kanalizacije i druge infrastrukture, ali asfalt nikada ne obnavljaju. Pete kaže da je situacija krajnje ozbiljna i složena, a da gradske vlasti ne rade ništa kako bi rešile problem.

"Ukoliko se ništa ne sredi, stanovnici ovih ulica su spremni da blokiraju Bulevar Evrope. Tu su deca koja idu u školu, studenti Poljoprivredne akademije, ljudi koji idu na posao, a koji od vode i blata ne mogu da prođu. Ovakva situacija stvarno traži što hitnije rešenje", rezignirano je zaključio Pete.

Niko iz Grada još se nije oglasio povodom problema koje imaju stanovnici Telepa.

  • Komšija

    04.06.2010 05:30
    Zašto?
    Zašto Pavličić i Novaković da idu po Telepu kada su kafići po Centru i Limanu 1 baš po njihovom ukusu :) Nama su učinili i dozvolili razne vrste bespravnih zgrada visokih preko svake mere - da nam Telep bude lepši. Sada umesto cveća i kajsija imamo čelik i staklo.

    Tako se to demokratski uništava sve pred sobom.
  • merak

    03.06.2010 13:14
    zaiskali smo ...
    Zar gospoda koja su formirala Savet mesne zajednice nisu obećavala saradnju sa gradskim strukturama, obećavajući da svi problemi na teritoriji Telepa će biti rešavani po hitnom postupku. Demokrate su na sva usta hvalile Boru Novakovića inače direktora ZIGa kao da samo njihov poziv čeka i da ih mi samo izaberemo i sve je lepo i sjajno, a kad ono... Zašto Pavličić i Novaković sa svojim natovljenim demokratskim kadrovima malo ne zađu po gradu i vode u kakvom je stanju komunalni sistem? Nikada više moj glas neće dobiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti