Danas protestni skup zbog nebezbednosti u Novom Sadu

Stanari Grbavice najavili su za danas protestni skup povodom narastajuće nebezbednosti na Grbavici, ali i čitavom Novom Sadu.
Stanari Grbavice najavili su za danas, 1. februar, protestni skup povodom narastajuće nebezbednosti na Grbavici, ali i čitavom Novom Sadu.

Okupljanje je zakazano za 18 časova, na uglu Ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića.

"Porast nasilnog ponašanja, drsko izvršenih krivičnih dela protiv bezbednosti i imovine građana, kao i maloletničke delinkvencije, razlog su udruživanja građana koji ne žele više da budu nemi posmatrači. Okupljeni Novosađani na Dan grada Novog Sada, koji predstavlja simbol jednakosti i volje za razvojem i napretkom, tokom protesta će zahtevati od MUP-a i lokalnih vlasti da rešavaju ovaj gorući problem, a ne da izbegavaju odgovornost po pitanju skoro nepostojeće opšte sigurnosti", naveli su organizatori u saopštenju.

Tokom protestnog skupa održaće se performans "Upali svetlo! Mrak pogoduje kriminalu!", tokom kojeg će nastupiti plesači Pointe dance studija na koreografiju Sare Milačić i Aleksandra Boškova.

Nakon performansa predstavnici okupljenih građana Novog Sada i Grbavice izneće stavove zabrinutosti zbog zapostavljanja pitanja bezbednosti u gradu, na mestu skorog nemilog događaja u kojem je teško povređen šesnaestogodišnji učenik Srednje tehničke škole "Mileva Marić – Ajnštajn".

  • 01.02.2014 21:59
    @ Toma
    Pogledaj tastaturu, gde stoje U i I pa razmisli. I komentarisi samo ako imas nesto pametno da kazes
  • Toma

    01.02.2014 17:39
    @Ljiljana
    ne kaže se Uzgrednik, šta god to značilo, nego Izgrednik. Pozdrav
  • ma kakav protest

    01.02.2014 15:31
    Govori tiho i nosi pistolj sa sobom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti