FOTO: Ekotek radijator - ekonomičan, bezbedan, jedinstven

Novi ruski radijator Ekotek troši samo 450 W ili 0,45 kWh za prostor od 16m2, što ga čini jedinstvenim i stavlja na vodeće mesto po ekonomičnosti u poređenju sa drugim grejnim telima za istu površinu grejanja.

Novi ruski radijator Ekotek troši samo 450 W ili 0,45 kWh za prostor od 16m2, što ga čini jedinstvenim i stavlja na vodeće mesto po ekonomičnosti u poređenju sa drugim grejnim telima za istu površinu grejanja.

Mogućnost izbora boje, izrada slike po želji kupca otvara široki spektar Ekotek radijatora u sve prostorije vašeg doma, kancelarije, kafića, butika i bilo kog drugog životnog ili radnog prostora. Zauzima malo prostora jer može se postaviti na zid ili na pod. Automatski zagreva ne samo vazduh, nego i zidove i predmete u prostoriji.

Ekotek radijator troši samo 0,45 kWh i trenutno je najekonomičniji uređaj za grejanje. Osim uštede, ulepšaće vaš stambeni i poslovni prostor. Takođe, ne isušuje vazduh, ravnomerno se distribuiše toplotna energija. Ploča se može zagrejati do 85 stepeni Celzijusa. Ovaj radijator je bezbedan za vas, decu, kućne ljubimce jer se ne možete opeći na grejnu površinu.

Generalni distributer je Forma Tech Group doo, a EKOTEK Radijatore možete pogledati u prodajnom salonu u Slovačkoj 26. Za sve informacije pozovite 021 300 73 12 ili 063 822 77 99. Takođe, više informacija možete potražiti i na sajtu www.ekotekradijator.com

  • Boky

    05.03.2015 22:39
    Beograd
    Postoji li mogućnost da se vidi u Beogradu?
  • 04.12.2014 20:33
    Novosađanka
    Išla sam u radnju gde ih prodaju i upravo su ovakvi kako su na slikama. Čovek koji tamo radi je upalio jedan dok smo bili, i mogu reći da poprilično dobro greju :-)
  • Mirko

    03.11.2014 11:05
    Ne greje
    Ja ga imam i ne radi nikako. Mozda bi mogao da zagreje jedan wc od 4-5 kvadrata. Drugi problem je sto ne odgovara opisu slike sa sajta i deluje jadno. Cista prevara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti