Zimske službe Novog Sada poslate ka Feketiću da pomognu

Sva vozila javno - komunalnih preduzeća Novog Sada, koja poseduju adekvatnu mehanizaciju, upućena su na raščišćavanje snežnih nameta sa puteva u okolini Feketića.
Sva vozila javno - komunalnih preduzeća Novog Sada, koja poseduju adekvatnu mehanizaciju, upućena su na raščišćavanje snežnih nameta sa puteva u okolini Feketića.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u stalnoj je komunikaciji sa Sektorom za vanredne situacije i prema poslednjim informacijama sve saobraćajnice na području Novog Sada su prohodne, ali se apeluje na građane da bez preke potrebe ne kreću na put.

Ovo se posebno odnosi na putovanja ka kritičnim deonicama gde je saobraćaj izuzetno otežan zbog jakog vetra koji pravi smetove.

  • Dobrila

    03.02.2014 07:30
    Lud, zbunjen, normalan
    Dragi moji sugradjani, nije tesko biti covek i reci da je nesto dobro kada je dobro ili lose kada je lose! Ova akcija pomaganja ljudima kojima je pomoc zaista bila potrebna ni u kom slucaju ne moze da se okrakterise kao losa, niti treba da predstavlja predmet za ismevanje! Zanima me samo da li biste negodovali i da ste se kojim slucajem bas vi nasli u nekom od tih automobila!?! Svaka cast gospodinu Vucicu!
  • Perica

    02.02.2014 23:48
    Rolba
    Za ovakav sneg i smetove pravi lek su Rolbe.za one koji neznaju o cemu se radi objasnicu.To su Nozevi ili grtalice koje bacaju sneg sa puta i do 20-30 metara u daljinu.
  • DomaciN

    02.02.2014 12:14
    Bagrenje
    Posadite dudove i kojekakve dziburike uz put i zastitite ga od nanosa i smetova.Jel mislite da je to rastinje kadgod uz drum bilo za dzabe ?E pa nije,koristilo je narodu a vi ste ga posekli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti