U spremanju grada učestvuje preko 6 hiljada ljudi

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, Nacionalni park Fruška gora u subotu, 5. juna, od 9 do 15 časova priključiće se akciji "Veliko spremanje Srbije".
Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, Nacionalni park Fruška gora u subotu, 5. juna, od 9 do 15 časova priključiće se akciji "Veliko spremanje Srbije".

Čistiće se Nacionalni park Fruška gora i njegova zaštitna zone sakupljanjem različitih vrsta otpada, njegove separacije i odgovarajućeg odlaganja.

Više od 6.000 ljudi učestvuje u akciji

Navodno, preko šest hiljada učesnika odazvalo se na poziv gradonačelnika Igora Pavličića da se priključe akciji "Veliko spremanje Srbije". Svoje učešće najavilo je 27 mesnih zajednica, 20 osnovnih i srednjih škola, 15 ustanova kulture, i osam udruženja i organizacija, a 16 javnih preduzeća staviće na raspolaganje mehanizaciju i ostala sredstva i na taj način doprineti akciji.

Sve koji žele da se priključe akciji "Veliko  spremanje Srbije", mogu da se jave u "Zavod za izgradnju grada", Službi održavanja, telefonom na broj 488-9152.

  • 04.06.2010 11:01
    A gde je okupljanje volontera?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti