Ponovo može autoputem od Novog Sada do Subotice

Autoput Novi Sad - Subotica ponovo je otvoren za saobraćaj od 12 časova, a brzina je ograničena na 60 kilometara na sat.

Autoput Novi Sad - Subotica ponovo je otvoren za saobraćaj od 12 časova, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja.

Brzina je ograničena na 60 kilometara na sat, jer su na graničnom prelazu Horgoš kolone kamiona koji čekaju na ulazak u Srbiju.

Ovaj deo autoputa bio je zatvoren od 1. februara zbog nevremena koje je izazvalo blokadu saobraćaja. JP "Putevi Srbije" izvestilo je ministarstvo da je autoput očišćen i da su obavljene provere i kontrola signalizacije, kao i privremena popravka zaštitne ograde na mestima gde je oštećena.

Načelnica Uprave za upravljanje rizikom u Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije Sanja Vuksanović Žugić izjavila je ranije danas, povodom problema zbog snega u Vojvodini, da više nema ugroženih osoba. Ona je rekla da su u toj službi završili posao koji je u njihovoj nadležnosti, da su kamioni izvučeni iz snega i da je evakuisano i zbrinuto 1.700 ljudi.

Pomoć su pružili žandarmerija, saobraćajna policija, Vojska Srbije, Crveni krst i jedinice lokalne samouprave.

  • mlada vojvođanka...

    04.02.2014 20:07
    prava stvar!
    sad zakonom svake zime zabraniti narodu da se švrćka po 10-20cm snega...a jeste,priznajem bilo i nanosa,ali ne brzati! posle žime ide leto, sad će +15C, koliko već u nedelju, pa će se lepo sve otopiti i mirna Bačka!i posebno uvek pred izbore svaki premijer nek odradi poslove svih onih službi koje silni činovnici,službe,agencije,ustanove u njegovoj vladi nisu u stanju da odrade(nema veze da li bili smetovi,poplave,požari,zemljoresi i nedaj bože još koješta) pa da ga biramo za preCednika!
  • Steva-NS

    04.02.2014 18:36
    Zamislite,trebalo im je "samo" TRI dana ......!
  • Mile

    04.02.2014 12:51
    troskovi
    E,sada lepo presaviti tabak i naplatiti troskove sluzbama koje nisu na vreme obavile ciscenje puta jer ovo vise ne sme da se ponovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti