FOTO: "Pauk" uništio zelenu površinu u centru

"Pauk" se danas, pri odnošenju nepripisno parkiranog vozila, zaglavio u blatu na parkingu između Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Muzeja Vojvodine.
"Pauk" se danas, pri odnošenju nepripisno parkiranog vozila, zaglavio u blatu na parkingu između Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Muzeja Vojvodine.

Pri pokušaju da se odglavi, "pauk"je potpuno razrovao zelenu površinu.

Sugrađanka iz Ulice Miloša Bajića uslikala je kako je izgledala trava posle akcije "pauka".

  • mile iz banata

    06.02.2014 15:22
    za Lakija
    Laki prvo proveri kakav je parking u rupi, parkirana su vozila i tamo gde nije parking, pa nemoze se kolima proci odande a ne kamionom da prodju- zato ulaze odavde preko trave-zemlje, znaci prvo treba da UKLONE vozila iz rupe koja nisu na parking mestu pa onda mozemo da pricamo dalje... a ne tu se pravite pametni a svi stajete gde stignete
  • gamikaza

    06.02.2014 15:13
    zelena povrsina
    Za uklanjanje vozila sa "ZELENE POVRSINE" "ZEMLJANE POVRSINE" "JAVNE POVRSINE" "NALOG" za uklanjanje daje KOMUNALNA INSPEKCIJA a ne kao sto vi mislite da pauk dodje sam i nosi auto, dok nedobije NALOG od KOMUNALNE INSPEKCIJE on nemoze da nosi auto samo obratite paznju da inspekcija se voza sa Skodom i slika pa onda zove pauka, znaci nemojte kriviti pauka kao prvo nego KOMUNALNU INSPEKCIJU, ja sam isto mislio da oni nose tako kad vide na travi stanu i nose, ne u ovakvom slucaju netreba kriviti pauka nego komunalnu inspekciju, LEPO DA STANETE NA PARKING NE BI IMALI PROBLEMA SA PAUKOM nego vi bi da ustedite 30 dinara za parking... e onda nek vas nose, Svaka cast za pauka....
  • gox

    05.02.2014 20:19
    Zelena povrsina...
    pseci park je davno razradjena lokacija za nosenje,filipa visnjica je blizu tj adresa pauka i ovo je idealna voznica- setnjica za punjenje budzeta.Ovo je jako lepo rekao neki komsa novosadski sport,misli se na pozivanje pauka u trenucica dokolice i neispunjenosti sopstvenog zivota ipak je ns grad sa najvise samaca.Zab... nadlezne strucnjake za zelenu povrsinu kao da se to ne zna odavno,cilj je oteti pare uz sto manje halabuke,e sad ako prodje prodje i ne dignu auto nekog bitnog lika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti