Pozvala Dom zdravlja 400 puta - i nije dobila vezu

Novosađanka Branka B. (26) je tačno 400 puta pozvala kol centar Doma zdravlja "Novi Sad", a nije uspela da dobije vezu i zakaže pregled.

Novosađanka Branka B. (26) tvrdi da je tačno 400 puta pozvala kol centar Doma zdravlja "Novi Sad", a ni nakon dva sata i 18 minuta nije uspela da dobije vezu niti da zakaže pregled.

Ona kaže da je bila na pregledu i da su joj rekli da kontrolu može da zakaže jedino preko kol centra. Čim je došla kući počela je da zove kol centar.

"Počela sam da zovem u 11, a sve je trajalo do 13.18 sati. Pisala sam recku za svaki poziv. Kada sam, konačno, odustala, prebrojala sam recke i ustanovila da ih ima ukupno 400", kaže Branka.

"Ako neprestano zovete, u proseku dobijete 15 zauzetih poziva nakon čega idu četiri-pet neodgovorenih. Neodgovoren poziv, ukoliko zvoni do kraja, traje tačno minut i 36 sekundi", navodi Branka.

Ovo nije usamljen slučaj, a list "24 sata" navodi da nisu uspeli da dobiju izjavu u Domu zdravlja "Novi Sad".

  • Баба Зуба

    05.02.2014 23:18
    а то што су поотпуштали пола запослених у кол центру па је зато кркљанац, то ништа а?
  • 05.02.2014 15:26
    Beocinac
    u NS imate srece ovde u Beocinu nazovemo dom zdravlja koji pokriva celu opstinu i javi se dr sa recima "jel hitno" ne zovemo da bi se raspitali o cenama....sram za Beocinsku opstinu kakvu doktoricu imaju.....
  • postman

    05.02.2014 14:14
    Ovo je laz !
    Gnusna i tendenciozna laz ! Odgovorno tvrdim da niko ne ceka vise od pet minuta.Desi se jednom ili dva ekstremna slucaja u mesec dana i to zato sto je pacijent nedokazan ili premalo pametan pa ide glavom kroz zid.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti