Novosadski DS napustilo dvadesetak članova

Novosadski odbor Demokratske stranke (DS) napustilo je dvadesetak članova, među kojima i potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Zoran Nikolić i koordinatorka Donorske mreže Vojvodine i potpredsednica Gradskog odbora Jelica Alargić.

Novosadski odbor Demokratske stranke (DS) napustilo je dvadesetak članova, među kojima i potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Zoran Nikolić i koordinatorka Donorske mreže Vojvodine i potpredsednica Gradskog odbora Jelica Alargić, piše Dnevnik.

Oni će se priključiti novoj demokratskoj stranci u osnivanju, koju će predvoditi bivši predsednik DS Boris Tadić.

Stranku je napustio i član Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora Stanko Lazendić, koji je bio jedan od vođa studentskih protesta 1996/97. godine i jedan od viđenijih aktivista Otpora.

On je svoju odluku obrazložio nezadovoljstvom načinom funkcionisanja unutar DS i rekao da će se priključiti novoj Tadićevoj političkoj organizaciji.

  • nije važno ime

    06.02.2014 11:29
    a vi,
    vi što komentarišete, ako znate ovo dvoje ljudi i opanjkavate ih onda treba da vas je sramota... ako ih ne znate pa ih opanjkavate i onda treba da vas je stramota...
  • Kriks

    05.02.2014 22:54
    Ta podela je samo fazon da se zavara narod, kao nova demokratska stranka nudi nesto novo, ma daj...
    Pokusacu to ovako da objasnim: Misle da ce ako litar vode podele na dva dela dobiti litar ipo, a ne shvataju da presipanjem te vode u drugu posudu deo vode mogu i prosuti.
  • 05.02.2014 21:48
    brod tone pacovi beze i skacu sa palube u more

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti