Nije 400 puta zvala Kol centar, već 232 puta pogrešan broj

Dom zdravlja Novi Sad demantovao je tvrdnje Novosađanke Branke B. da je ona 400 puta zvala Kol centar i da nije dobila vezu.
Dom zdravlja Novi Sad demantovao je tvrdnje Novosađanke Branke B. da je ona 400 puta zvala Kol centar i da nije dobila vezu.

Oni su naveli da je Branka B. 232 puta zvala pogrešan broj telefona.

"Uvidom u softer Kol centra smo ustanovili da pomenuta pacijentkinja, uopšte nije zvala Kol centar toliki broj puta, nego samo jednom u 13.03 časova, kada joj se operater odmah javio i rekao da se pregledi kod internista zakazuju lično i dao joj drugi broj, koji je pacijentkinja pozvala jednom i bio je zauzet (kao materijalni dokaz možemo priložiti snimljen razgovor operatera sa pacijentkinjom, protiv koje će se isti koristiti u daljem postupku). Broj telefona koji je pacijentkinja zvala, u periodu od 11.20 časova, ne 400 nego 232 puta,  je broj telefona ordinacija doktorke koja je na godišnjem odmoru, a poslednji poziv upućen na taj broj je u 13.18 časova, a samo deset minuta posle toga je počela sa radom druga smena", navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

Dom zdravlja Novi Sad je naveo i da su uvidom u elektronski karton Branke B. ustanovili da je ona bila kod svog izabranog lekara u Kaću u septembru 2013. godine, koji joj je dao uput za internistu, a ne juče kako je ispričala novinarima "24 sata".

  • 12.02.2014 21:26
    ja
    ako cete iskreno,kad god sam zvala call centar DZ ja sam ga i dobila,a sad sto se tice direktno ordinacija to je druga prica.Te sestre imaju toliko posla tamo da stvarno ne mogu da stignu i na telefon da se javljaju.Sve u svemu mislim da nije resenje direktan lokal vec je sve trebalo da radi call centar.
  • Гариша

    07.02.2014 10:02
    Не могу да верујем, госпођа је, дакле звала 400 + 232 = 855 пута! Страшно. Војводина република!
  • SS

    06.02.2014 18:57
    Da, na kraju (nakon 5-10 godina) će nažalost ostati samo "call centar".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti