VIDEO: Šetao po ogradi Varadinskog mosta

Na internetu se pojavio snimak mladića iz Novog Sada koji šeta po ogradi Varadinskog mosta. Na snimku se vidi kako momak šeta celom dužinom ograde mosta, a tu njegovu akciju je pratilo nekoliko prolaznika.

Na internetu se pojavio snimak mladića iz Novog Sada koji šeta po ogradi Varadinskog mosta.

Na snimku se vidi kako momak, koji je potpisan kao Miloš, šeta celom dužinom ograde mosta, a tu njegovu akciju je pratilo nekoliko prolaznika, ali niko nije ni pokušao da ga spreči u ovoj opasnoj igri.

Blic piše da je ovaj snimak samo potvrda priče da među mlađim Novosađanima postoji igra "kukavice" koja podrazumeva da neko pokuša ovakav prelaz preko Varadinskog mosta.

List navodi da se u ovu igri uglavnom upuštaju maturanti, a ona podrazumeva i klađenje na onoga ko sme da pređe most šetajući ogradom.

Ovakva vrsta ruleta na novosadskim mostovima nije novina i ranije se praktikovala na nekadašnjem Žeželjevom mostu, kada su "hrabri" šetali preko njegovih betonskih lukova.

Međutim, betonski luk je bio mnogo širi i poznato je da su tuda pojedinci vozili motore, pa čak i automobile, dok je šetnja preko ograde Varadinskog mosta mnogo opasnije jer je ova ograda oštećena već godinama, pošto prilikom gradnje nije urađena dobra antikorozivna zaštita.

  • Nikola

    09.02.2014 13:52
    Bravo mali!
    Cestitam na hrabrosti i umesnosti!
  • Nisam pametan

    07.02.2014 20:47
    Samokorekcija
    Setio sam se sta je tacno rekao Sartr (korigujte me ko zna tacnije): "ludosti iz mladosti se ne mogu nadoknaditi nikakvom mudroscu u starosti".
    Ja se sa ovim slazem i dodajem "ko prezivi!".

    Milose, sine, jako pazi sta radis. Ako prezivis svoje, ludo detinjstvo i mladost, bices super. Ziv bio!
  • YoYo

    07.02.2014 17:31
    Da @Milos Osoba o kojoj je rec
    To care!! Evo sada necu troll, Ziv Bio, ajde castis stos poznat :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti