Vlasnici lokala na Spensu duguju 50 miliona dinara

Zakupci lokala na Spensu dužni su ukupno 50 miliona dinara, a ovo preduzeće je tužilo sve velike dužnike.
Zakupci lokala na Spensu dužni su ukupno 50 miliona dinara.

Ovo gradsko preduzeće tužilo je sve velike dužnike, od kojih je najveći "Panda due" sa dugom od čak 10,5 miliona dinara.

Direktor Spensa Žarko Mićin kaže za "Novosti" da su neki sudski postupci već okončani, ali postoji problem u naplati potraživanja, koji se tiču nedostatka imovine koja bi bila predmet izvršenja.

Osim firme "Panda due", veliki dužnici su i firme "Mirakul" koja duguje 9,5 miliona dinara, "Akter medija grup" s dugom od 6,7 miliona, "Nikol" sa 4,5 miliona dinara i "Roko Baroko" sa još četiri miliona.

  • dugogodisnji zakupac

    07.02.2014 15:07
    gore ne moze biti
    a resenja ni na vidiku,sve dok se partijski kadar bude smenjivao,razvlacio preostalu drustvenu imovinu,pojedincima brisao milionske dugove,a nas redovne,25-godisnje zakupce tretirali kao drugorazredne gradjane...A sve je tako jednostavno,jedan pametan covek moze sve to resiti,otpustiti visak od 150 radnika,spustiti cene zakupa na minim.,uloziti dobijene subvencije u renoviranje objekta,deo,po deo...i eto naseg Spensa u nekadasnjem sjaju.
  • -

    07.02.2014 12:40
    -
    ako neko veruje da trziste diktira kolicinu iznajmljenih lokala i njihovu cenu zakupa onda taj jos uvek veruje i u deda mraza
  • Goran

    07.02.2014 08:03
    Kakav direktor takvi i zakupci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti