Obnova bazena na Klinici za rehabilitaciju

Obnova bazena u Klinici za rehabilitaciju mogla bi da počne na jesen, a koštaće oko 200.000 evra koji će biti obezbeđeni iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.  
Obnova bazena u Klinici za rehabilitaciju mogla bi da počne na jesen, a koštaće oko 200.000 evra koji će biti obezbeđeni iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Ovaj bazen već dugo ne radi, zbog čega pacijenti ne mogu da idu na hidroterapiju, već samo da rade vežbe u kadama. Kvar je izazvan pukotinom koju nije bilo moguće popraviti, zbog čega je bazen ispražnjen kako se voda ne bi slivala u temelje zgrade.

Direktor Kliničkog centra Vojvodine, Dragan Drašković, kaže za Blic da se rešavanje ovog problema godinama odlaže zbog nerešenih zakonskih odredbi. Prema njegovim rečima, nije se znalo da li će Klinika biti izdvojena i privatizovana. Zbog toga novac nije mogao da bude ulagan u nešto za šta je bilo neizvesno da li će ostati deo Kliničkog centra.

Budući da sada postoje uveravanja da Klinika za rehabilitaciju ostaje deo Kliničkog centra Vojvodine, dogovorena je popravka bazena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti