Završena obnova OŠ "Jovan Popović"

Adaptacija i rekonstrukcija velike zgrade OŠ "Jovan Popović" je završena.
Adaptacija i rekonstrukcija velike zgrade OŠ "Jovan Popović" je završena.

Renoviran je krov, postavljene su nove podne obloge u hodnicima, renovirani su zbornica, fiskulturna i sala za ritmiku, kao i svi toaleti.

U okviru adaptacije OŠ "Jovan Popović" zamenjeni su podovi u hodnicima škole i pojedinim prostorijama, rekonstruisana je zbornica, sanirani su svi sanitarni čvorovi, izgrađen je nov toalet za decu sa posebnim potrebama, uvedena je topla voda, i urađena je hidroizolacija krova škole.

  • AKTER

    25.06.2014 20:56
    LAKO JE TAKO
    Direktorka ima povoljan vetar u ledja što se tiče podrške grada za pare.
  • tata

    25.06.2014 20:52
    ALI!!!
    Zna se ko stoji iza direktorke škole - bulumenta socijalista grada Novog Sada nadležnih za obrazovanje! Lako je tako za 200.000 evra popraviti školu!
  • Mama

    10.02.2014 09:31
    i ne samo to...
    Kratak je ovo članak za sav trud koji je uložen. Inače, cela rekonstrukcija početa je i završena za vreme zimskog raspusta a to je samo tri nedelje. Samo da se zna, da smo ponosni na našu direktorku koja je sve osmislila i realizovala.Škola je prelepa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti