Sutra protest zbog ukidanja presude Darijanu Musiću

Porodica ubijene Novosađanke Vladislave Červenko najavila je da će u sutra u 10 časova protestovati pred novosadskim sudom zbog ukidanja presude optuženom za ubistvo manekenke Darijanu Musiću.
Porodica ubijene Novosađanke Vladislave Červenko najavila je da će u sutra u 10 časova protestovati pred novosadskim sudom zbog ukidanja presude optuženom za ubistvo manekenke Darijanu Musiću.

Otac ubijene devojke, Edmund Červenko kaže da ga ne bi začudilo da u ponovnom postupku Musića oslobode.

"Očajni smo zbog ovakvog razvoja. Ni presudom nismo bili zadovoljni i ovo je samo signal svim kriminalcima da mogu da rade šta hoće i mogu slobodno da ubijaju ljude u Srbiji, jer će ih sud na kraju osloboditi ili osuditi na smešno male kazne. Nisam bio zadovoljan sudskim postupkom i znao sam da će se ovo desiti. Zbog svega ćemo sutra da i protestujemo pred sudom", kaže Červenko.

On dodaje i da je zbog ovog slučaja počeo da se zanima za sudsku praksu i da je sada samo potvrđeno ono čega se pribojavao, da sudovi u Srbiji štite ubice i kriminalce.  

"Svi pričaju o ovoj ili onoj mafiji, a niko da na dnevni red stavi "sudsku mafiju", da se preispita kako se radi i kako se donose presude, da se progovori o vezama advokata-sudija-policije-tužioca-političara. Svi su povezani", ističe Červenko.

Podsetimo, Apelacioni sud ukinuo je presudu od 35 godina za ubistvo Vladislave Červenko.

  • 12.02.2014 20:37
    ceki
    zanimljivo...tip se seca koji je bio dan...koliko je popio...sta je usmrkao...a jadnik se ne seca da je "samo" ubio...to je stvarno bilo "nebitno" tog dana...pa dobro dokle ce nas praviti budalama!?!
  • Izgubljen

    11.02.2014 09:19
    dokle
    ma ljudi nemojte, mozda su odlucili da je to mala kazna 35 g pa hoce jos da mu nakace, al dok se to ne dogodi on ce umreti od starosti, ali na slobodi, cekajuci novo sudjenje. za takve kao on, treba uvesti ponovo smrtnu kaznu i to javnu kao u kini.
  • 11.02.2014 07:52
    Dokle
    Pajtićevi kadrovi,dosta je bilo!!!.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti