Milosavljević: Opravdana ostavka direktora Opere

Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević izjavio je da je ostavka direktora Opere Aleksandra Kojića opravdana.
Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević izjavio je da je ostavka direktora Opere Aleksandra Kojića opravdana.

On kaže da se Kojić "našao razapet između rukovodećeg posla i svoje osnovne profesije dirigenta", pa je odluka sasvim prihvatljiva.

- S punim razumevanjem sam prihvatio ostavku i s njim se dogovorio da do daljeg obavlja posao direktora Opere, a o svemu ostalom javnost će biti obaveštena kada za to dođe trenutak - rekao je Milosavljević.

Na mesto direktora Opere Kojić je došao u avgustu 2012. godine, a ostavku je podneo juče.

  • Knez Igor

    12.02.2014 11:22
    Šteta za Operu
    Taman kad nam je došao mlad, talentovan i obrazovan dirigent na čelo Opere, evo odlazi, Sva sreća ostaje da diriguje! Sad će se opet menjati neki avanturisti svakih šest meseci. "Insajder" koji je napisao da je maestro Kojić došao preko veze pokazuje koliki je neznalica jer je maestro Kojić od samog rođenja u SNP jer mu je otac nekad pevao u Operi.
  • bez komentara

    11.02.2014 13:02
    cemu buka
    a mozda je vest stvarno tacna
  • Insider

    11.02.2014 09:54
    Nikad nije ni bio kompetentan da obavlja tu funkciju. Stigao ppreko veze, verovatno isto tako i ot'so.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti