Kurs samoodbrane za Novosađanke

Stanovnici Grbavice, koji su protestovali zbog loše bezbednosti u gradu, pozvali su danas Novosađanke na besplatnu obuku za samoodbranu.
Stanovnici Grbavice, koji su protestovali zbog loše bezbednosti u gradu, pozvali su danas Novosađanke na besplatnu obuku za samoodbranu.

Potrebno je da se ženama "pruži znanje i omogući da bezbedno reaguju u pretećoj situaciji", piše u pozivu.

Obuka će početi u nedelju, 16. februara, a, uz obuku, cilj je da se državni i lokalni organi podstaknu da aktivnije rade na prevenciji krivičnih dela i suzbijanju nasilja u Novom Sadu.

Obuka će se održati u 18 časova u sali fitnes centra "Royal Gym", Gogoljeva 14 (ugao Gogoljeve ulice i ulice Danila Kiša).

Obuku je podržao višestruki svetski i evropski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis.

  • 16.02.2014 12:05
    Sve zene koje nisu u mogucnosti danas da prisustvuju kursu samoodbrane, a to zele, neka ostave svoje kontakt podatke u inbox zvanične FaceBook stranice grupe građana Grbavica - Novi Sad. Kontaktirace in neko od organizatora za sledeci termin koji ce takođe biti besplatan! Link ka stranicu je: https://www.facebook.com/Grbavicans
  • Anonimna

    15.02.2014 08:33
    Mene zanima sta treba poneti od opreme i kolika je minimalna starosna dob za kurs?
  • Neupućeni...

    12.02.2014 17:10
    Pagonis....???
    Jel to onaj sa Opačićevog rodjendana???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti