Vučević traži još policajaca

Novi Sad će od ponedeljka dobiti nove policajce.
Novi Sad će od ponedeljka dobiti nove policajce.

Nakon što je gradonačelnik Miloš Vučević uputio zahtev direktoru policije Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Srbije Miloradu Veljoviću da izađe u susret Policijskoj upravi u Novom Sadu i ustupi joj određeni broj policajaca, stigao je pozitivan odgovor iz uprave Policije.

"Nakon telefonskog razgovora sa Veljovićem, obavešten sam da je zahtev koji sam danas uputio rešen po hitnom postupku i da će u Novom Sadu od ponedeljka biti zastupljen dovoljan broj novih policajaca kako bi se poboljšala bezbednosna situacija u našem gradu", rekao je Vučević i izrazio zadovoljstvo što do završetka obuke policajaca koji se trenutno školuju u Sremskoj Kamenici, Novi Sad neće trpeti, upravo ustupanjem novih policajaca.

U saopštenju Gradske kuće nije precizirano koliko će Novi Sad dobiti policijskih službenika.

Ove godine se očekuje angažovanje preko 350 policajaca koji su na obuci u Sremskoj Kamenici.
  • BUBICA

    18.02.2014 09:53
    Gradonačelnik je zatražio pomoć od Republike što je za svaku pohvalu, a svima treba da je jasno da je to zato što ne robuje politici da Vojvodina sve sama treba da odradi i da ne treba da se obraća svojoj rodjenoj zemlji Srbiji.
  • KOmša

    17.02.2014 20:29
    reciprocitet
    Da li ćemo doživeti da Kvantitet bude = Kvalitet ?
    Mislim da sumnjamo, al' damo šansu... da vidimo dal+ će ih više biti i dovoljno...
    Možda bi bilo pogodno da se u sudu izvrši umanjenje sudija koje loše rade? Hitno.
  • sladjans

    17.02.2014 10:22
    Nisu mi jasni gradjani. Vide da se rade kriminalne radnje po ulicama i umesto da prijavljuju policiji, to komentarisu uz kafu sa komsijama. Zahtev gradonacelnika za vecim brojem policajaca, je samo jedna stavka u pokusaju Vucevica, da se poveca bezbednost u gradu. Ocito da nekom to ne ide u prilog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti