Platili interfon 2012, još ga nisu dobili

Stanari zgrade u Ulici Teodora Pavlovića sklopili su ugovor sa JKP "Stan" o ugradnji interfona još 2012. godine, svoj deo dogovora su ispunili, ali interfon do danas nisu dobili.

Stanari zgrade u Ulici Teodora Pavlovića sklopili su ugovor sa JKP "Stan" o ugradnji interfona još 2012. godine, svoj deo dogovora su ispunili, ali interfon do danas nisu dobili. U "Stanu" kažu da nemaju para i da "ulažu sve napore da ispune ugovorene obaveze".

Stanari su uplatili osam od 12 rata, jer je ugovorom bilo predviđeno da interfon bude ugrađen u roku od deset dana od isplate osme rate. Preostale četiri trebalo je da plate nakon ugradnje. - Svi stanari su bili saglasni. Želeli smo da učinimo sve da nam lopovi više ne obijaju podrume i stanove. Meni su ukrali alat u vrednosti od 1.700 evra - priča Vaštag Đerđ inicijator postavljanja interfona.

Kaže da kad god se raspitivao za interfon u "Stanu" konkretan odgovor nije dobio. - Kažu da nemaju novca. Kad pitam šta je sa našim parama, nemaju odgovor - navodi Đerđ.

Račun JKP "Stan" blokiran je već osam meseci zbog duga od 316 miliona dinara, zbog čega, kako kažu, pojedini ugovoreni poslovi još nisu realizovani.

- Rukovodstvo ulaže sve napore da u što skorije vreme poslovanje dovede u fazu funkcionalnosti, pa samim tim nastoji i da završi ugovorene i započete poslove - kaže Maja Ravić, portparolka "Stana", za "24sata".

  • Mina

    13.02.2014 19:23
    @Muftija
    Nigde se u tekstu ne spominje kada su platili osmu ratu, da li vi znate da li je bilo pre ili posle "prekomponovanja"?
    Čini mi se da je veći problem što stanari nisu dobili interfon, a platili su ga ovoj ili onoj vlasti!
  • 13.02.2014 14:35
    Pa to je bar lako rešivo
    Od dimničarine. Zato je i uvedena.
  • muftija

    13.02.2014 12:52
    stari otišli, dug ostavili...bravo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti