Za stipendije više nije potrebno ići po ček na fakultet

Isplata studentskih kredita i stipendija za novembar i decembar počela je danas u Poštanskoj štedionici, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Isplata studentskih kredita i stipendija za novembar i decembar počela je danas u Poštanskoj štedionici, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Međutim, kako Radio 021 saznaje od novosadskih studenata, u Novom Sadu je danas počela samo isplata kredita, dok se isplata studentskih stipendija, kako im je rečeno, očekuje sutra.

Procedura podizanja kredita i stipendija pojednostavljena je i više nije potrebno da studenti podižu ček u visokoškolskim ustanovama, kao što je bilo ranije.

Studenti, korisnici kredita i stipendija koji su ranije novac podizali u Univerzal banci, kojoj je Narodna banka Srbije 31. januara oduzela dozvolu za rad, sada to mogu da urade na šalterima Poštanske štedionice, a od dokumenata im je potrebna samo lična karta.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti