Novosadski DS ostao bez još jednog odbornika

Još jedan odbornik Demokratske stranke u Novom Sadu preleteo je ove nedelje u Srpsku naprednu stranku.
Još jedan odbornik Demokratske stranke u Novom Sadu preleteo je ove nedelje u Srpsku naprednu stranku.

Kako saznaje 021, Zdravko Milićević se u utorak iščlanio iz partije i odmah učlanio u novu.

Pre Milićevića, odborničku grupu napustio je i Zoran Nikolić koji se priklonio Tadićevoj stranci, te Jelena Čović koja se kao i Milićević učlanila u SNS. Nakon poslednjih preletanja najveća opoziciona partija u novosadskom parlamentu postala je Liga socijaldemokrata Vojvodine sa 12 odbornika, dok je DS pao na 11.

Prema saznanjima 021, nedavno je i Velimir Ilić raspustio ovdašnji odbor Nove Srbije a svi članovi su prešli u naprednu stranku. Tako je njihov predsednik nekadašnjeg lokalnog odbora i ujedno direktor "Održavanja i usluga", Aleksandar Bogdanović, postao potpredsednik GO SNS.

  • 16.02.2014 10:04
    nema SNS razloga da se raduje
    Pa neka,kad im je svejedno kakvi su im clanovi,napustice taj i SNS kad ova izgubi izbore.
    Valjalo bi takvima dobro zapamtiti imena i, bez obzira u kojoj budu stranci,nikad vise im ne dati svoj glas.Zar se takvima sme ukazati poverenje da nam vode gradove,pokrajinu i drzavu?
  • buba

    15.02.2014 16:20
    @mmk
    Pa sps-u. To je tako ocigledno. U tom slucaju sve im je oprosteno.
  • 15.02.2014 12:16
    Kako smo krenuli nekom bi moglo pasti na pamet da je nama dovoljna jedna stranka. I to ona koja je na vlasti. Živeo socijalistički savez radnog naroda!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti