Odbornik SPS-a preleteo u SNS, Pavličić želi kod Tadića?

Odbornik SPS-a u Skupštini grada Živan Vasić napustio je tu partiju i učlanio se u Srpsku naprednu stranku.

Odbornik SPS-a u Skupštini grada Živan Vasić napustio je tu partiju i učlanio se u Srpsku naprednu stranku.

Vasićev prelazak prvo je političko pregrupisavanje u okviru odborničkih grupa vladajuće većine u Skupštini u ovom mandatu, jer do sada njihovi odbornici nisu menjali odborničke grupe. Ovim prelaskom, odbornička grupa SNS-a imaće 20 članova, a prva iza njih po brojnosti je opoziciona Liga socijaldemokrata Vojvodine s 12 odbornika, pošto je DS odlaskom nekoliko članova u SNS i druge stranke ostala na 11 odbornika. Nakon Vasićevog odlaska, koalicija oko SPS-a u Skupštini grada imaće šest odbornika.

Predsednik Skupštine grada i šef novosadskih socijalista Siniša Sević potvrdio je da Vasić nije više član njihove stranke, prenosi Dnevnik. On nije želeo da komentariše postupak dojučerašnjeg stranačkog kolege, a šef naprednjaka u Skupštini grada Aleksandar Milovančev naveo je da ovo neće poremetiti odnose u vladajućoj koaliciji.

U Skupštini grada SNS sada ima 20 odbornika, LSV 12, DS 11, SPO-DDD 9, SPS 6, Treća Srbija 6, DSS i SRS po 5, ZZS 3 i Nova demokratska stranka 1. Podsetimo, posle izbora u maju 2012. sastav parlamenta je izgledao sasvim drugačije. DS je imao 18, SNS i LSV-SPO po 15, SPS 7, RDS 6, DSS, Dveri i SRS 5, NOPO i SVM po 1.

Pavličić želi kod Tadića?

Kako prenosi Kurir, nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić želi da iz DS-a pređe u novoformiranu stranku Borisa Tadića.

Podsećamo da je Pavličić postavljen pre tačno godinu dana za savetnika v. d. direktora JVP "Vode Vojvodine", a prema saznanjima Radija 021 u stranci se ne pojavljuje već izvesno vreme.

  • U selu svako

    06.07.2015 14:37
    svakog zna!







    Zna se ko je najveći lopov u Begeču bez i da se imenuje...
  • 20.02.2014 12:31
    Ispada da ste ipak svi isti, e moji SNS-ovci...
    Glasao sam na proslim izborima za SNS.
    Pre dve nedelje bili vasi aktivisti da pitaju da li cu izaci na izbore i za koga cu da glasam. Ja rekoh da cu izaci i normalno da cu glasati za SNS. Ali menjam misljenje, posto glasajuci za vas glasam za Zivu Vasica, a to ne mogu i necu. Ne znate kako je on i prosle izbore kupovao glasove, serif bi da bude serif i dalje, a ako pak znate, ni ne zasluzujete moj glas!!!!.

    Jad i beda, koga vi primate u stranku, SRAMOTA!!!!

    A i ove sto vodi sa sobom, (80% clanstva SPS u Begecu) je ucenio, posto ih je sve zaposlio u javna preduzeca. Doktora Stevica poznajem licno i jedno vreme sam radio u istoj bolnici sa njim i nisam glasao za SPS bas zbog Zive.

    Lazov i manipulator promenio misljene i ideologiju, kako da ne!!!!

    Neka vam je Bog u pomoci sa njim.
  • Begecanin

    20.02.2014 09:39
    E Živo dosadan si
    Taman sam mislio da glsam za SNS ali sa ovim prelaskom Zive u SNS menjam misljenje. Mislim da mnogi mestani begeca isto tako misle, znaju kakav je Ziva. SNS je ovim izgubio dosta glasova u Begecu. Ziva je za.ro motku pa sada na popularnosti SNS hoce jos jedan mandat, nece da moze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti