Popravka "nepostojećeg" vozila "Lisja" koštala 7,5 hiljada evra

Popravka službenih kola "Lisja", koja su slupana u noćnim satima, koštala je blizu 860.000 dinara, saznaje Radio 021.
Popravka službenih kola "Lisja", koja su slupana u noćnim satima, koštala je blizu 860.000 dinara, saznaje Radio 021.

U fakturi koju je dostavio auto-centar "Intersrem", koji se bavi servisom "škodinih" vozila, stoji da je slupana limuzina "škola superb elegance" na servis primljena 12. decembra.

Na dokumentu u koji je 021 imao uvid, ispisani su radni sati, dok su na drugim dokumentima cene rezervnih delova, čiji zbir čini cifru od preko 7,5 hiljada evra.

Sa popravke ju je preuzeo lično direktor ovog preduzeća Stojan Ivanišević (Treća Srbija), međutim, još uvek nije poznato da li je upravo on upravljao vozilom.

Podsetimo, službeni automobil JKP "Lisje" slupan je 25. novembra u kasnim noćnim satima, međutim, direktor je svojevremeno tvrdio da zloupotrebe vozila nije bilo.

Međutim, u policiji je novinarima Radija 021 potvrđeno da je vozač službenog automobila "Lisja" u 23:30h izazvao udes na putu između Novog Sada i Šangaja, kada su naveli da će protiv vozača tog vozila biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • mitar

    23.02.2014 19:18
    sos
    brod zvani lisje tone-sos-neka neko pusti vodu da g---- odu al ne na slobodu. nek nam pišu razglednicu ,pozdrav iz požarevca u potpisu nihova uzrečica -OLOŠ-
  • Putar

    21.02.2014 13:48
    Koristese i nasa vozila u slicne svrhe
    Kao sto rekoh i vozila iz puta se nocu krecu cudnim putanjama ,steta sto uz komentar ne moze da se stave slike,jer sto bi rekao Cvarkov "postoje korpus delikates" slike nekih vozila u posle ponocnim satima, i recimo u nedeljnim voznjama do BIG-a i ostalih dnevnih potrebstina.....
  • maloletni direktori

    21.02.2014 11:23
    sangaj
    kanda se trecesrbijanac obradovao da ide u Kinu,pa zalutao u Sangaj. sta zna dete sta je sto kila:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti