Danas besplatan obilazak Novog Sada i Tvrđave sa vodičem

Udruženje turističkih vodiča Novog Sada u saradnji sa Turističkom organizacijom Novoga Sada danas (subota, 22. februar) organizuje besplatne, promotivne šetnje po Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.

Udruženje turističkih vodiča Novog Sada u saradnji sa Turističkom organizacijom Novoga Sada danas (subota, 22. februar) organizuje besplatne, promotivne šetnje po Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.

Povod za to je tradicionalno obeležavanje 21. februara - Svetskog dana turističkih vodiča.

Krenuće se sa sledećih lokacija:
- u 11 časova kod Sat kule na Petrovaradinskoj tvrđavi
- u 13 časova sa Trga slobode (kod Miletićevog spomenika)

Oni koji u to vreme budu na ovim lokacijama imaće priliku da od stručnih vodiča, članova Udruženja, saznaju nešto više o Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.

Za obe šetnje biće organizovano vođenje i na engleskom jeziku kako bi Novi Sad bio predstavljen i strancima.

  • Novosađanka

    24.02.2014 08:26
    SAMO POHVALE
    Bila sam u subotu na tvrđavi, prelepo je bilo, samo reči hvale imam. Veliki odziv Novosađana je bio. Za gospodina koji nam je prelepo i zanimljivo prezentovao istorijat tvrđave jedno veliko hvala. Kamo sreće da je više takvih profesionalaca.
  • Novosadjanka

    22.02.2014 14:50
    Istoričar - turistički vodič - fantazija
    Bila, i oduševljena sam načinom predstavljanja Pertovaradinske tvrdjave! SVE POHVALE!!! Bilo bi lepo kada bi bilo malo više ovako lepo organizovanih obilazaka. Ko nije bilo ove godine, preporučujem sledeće godine da ne propusti !
  • Sladja&Miki

    22.02.2014 12:50
    Samo da prenesem utiske
    Bilo je divno biti danas na Tvrdjavi. Sve pohvale za gospodina koji nam je svojim nadasve zanimljivim nacinom kazivanja prezentovao istorijske cinjenica o Tvrdjavi i uspeo da nam odrzi paznju i koncentaciju punih 90 min.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti