Restoran, hostel, striptiz bar... bez ijedne dozvole

Najveći nelegalni poslovni objekat u Vojvodini na 800 kvadratnih metara nalazi se u Kisačkoj 11 u Novom Sadu.
Najveći nelegalni poslovni objekat u Vojvodini nalazi se u Kisačkoj 11 u Novom Sadu, gde se, bez ijedne dozvole, na 800 kvadratnih metara prostire ugostiteljski objekat sa hostelom, striptiz barom, piratskim radijom i restoranom.

Zahvaljujući arhitektonskom rešenju, ovaj objekat sa ulice izgleda kao omanja dvospratnica, međutim, poslednji sprat i potkrovlje ostali su skriveni iza zabata, a u hostel se ulazi iz dvorišta kuće, piše Blic.

Zdanje ima 18 hostelskih soba, veličine od devet do 17 kvadrata, a u jednoj od prostorija je i piratski Hit radio Zec, koji godinama radi neometano. Inače, ceo objekat izgrađen je na gradskom građevinskom zemljištu.

Porodica Zec, koja je vlasnik objekta, tvrdi da je u skladu sa zakonom predala zahtev za legalizaciju, i da uskoro očekuje potpisivanje ugovora.

  • cici

    25.02.2014 13:00
    .
    treba ih pecatirati!!!
  • 25.02.2014 08:48
    @B - Istina
    Tako je, tako je, ceo grad pun soba i stanova al se tamo najbolje uci iz puno elana. Uostalom bas me briga, nek radi svako ko sta oce.
  • Starac Focho

    25.02.2014 08:38
    @Milosh
    ti ili radis u urbanizmu ili si jako dokon u zivotu , cim znas ko nema nikakve dozvole i "sta se to desava"... VOleo bi da mozes da dokazes bilo sta od toga a ne da samo naklapas bez veze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti