Odžačari uskoro prave katalog dimnjaka u Novom Sadu

Radnici dimničarske službe JKP "Stan" prave katalog dimnjaka, posle čega će se znati koliko ima korisnika kao i broj, stanje i vrsta dimnjaka u Novom Sadu. 
Radnici dimničarske službe JKP "Stan" prave katalog dimnjaka, posle čega će se znati koliko ima korisnika kao i broj, stanje i vrsta dimnjaka u Novom Sadu.

"Popis dimnjaka i ventilacionih otvora će nam pokazati pravu sliku o stanju intervencija koje su potrebne na terenu naše dimničarske službe", rekla je portparolka JKP "Stan" Maja Ravić i dodala da je već popisano 35.000 objekata.

Odlukom Skupštine grada dimničari bi trebalo da obiđu 150.000 stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata, a zakon ih obavezuje da na teren izađu po pozivu. Od oktobra je urađeno 800 hitnih intervencija.

Dimničarske usluge mogu koristiti svi građani Novog Sada i prigradskih naselja, a cena je dinar po kvadratnom metru stana. Uslugu čišćenja dimnjaka i ventilacionih otvora Novosađani plaćaju putem objedinjene naplate, tako da se ništa ne naplaćuje kada odžačar dođe.

  • Karlo

    28.02.2014 23:04
    Posto zivim u visespratnici i na centralnom grejanju sam hocu onda da mi se otkaze centralno, i hocu da se grejem na "Smederevca" ne bih da placam cele godine grejanje, a posto bi vlast i jare i pare onda za vlast jedno veliko NULAAAAA!
  • Liman3

    26.02.2014 11:16
    Sta reci osim...
    Murs LOPOVI, bando politicka, murt...
  • Sale NS

    26.02.2014 07:23
    Kako smo mogli bez ovoga ?
    Najzad, jedva cekam da budem informatisan i prosvetljen ovim projektom !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti