Pojačana kontrola u novosadskom gradskom prevozu?

U poslednjih nekoliko dana, kontrole na pojedinim linijama gradskog prevoza znatno su učestalije, primetili su oni koji se redovno voze gradskim autobusima.

U poslednjih nekoliko dana, kontrole na pojedinim linijama gradskog prevoza znatno su učestalije, primetili su oni koji se redovno voze gradskim autobusima.

Kako su se uverili novinari Radija 021, svakodnevno se na linijama 4, 7 i 11 u različitim delovima dana pojavljuju kontrolori i beleže one koji nemaju kartu, što nije bio slučaj u poslednja tri meseca.

"Nekoliko poslednjih meseci vozim se gradskim prevozom i nisam uopšte primećivala kontrolu u autobusu. Od prošlog ponedeljka viđam ih svakodnevno", navodi jedna Novosađanka koja se svakog dana vozi na ovim linijama.

Portparolka GSP-a Snežana Jaković tvrdi za Radio 021 da je kontrola redovna i da nadzor u gradskom prevozu nije odjednom intenziviran. Ona kaže da broj švercera nije povećan jer njihovi ljudi, radeći redovno svoj posao, sprečavaju da do toga dođe. (Suzana Stojićević – suzana@021.rs)

  • Nikola

    28.02.2014 15:00
    Novi Sad i bicikl
    Lepo je koristi bicikl umesto gradskog prevoza kada živite u centru, na Grbavici, Limanu, Detelinari... ali zamislite da živite na Klisi, Adicama, Sajlovu, u Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu, Kaću...

    Dok pređem Temerinski ili Klisanski most, nagutam se toliko prašine i izduvnih gasova (automobila, kamiona, šlepera, autobusa,...) da ispadne zdravije koristiti autobus.

    A drugi veliki problem je otići u prodavnicu, poštu ili banku, a da vam ne ukradu bicikl.
  • 27.02.2014 17:01
    Решење - купите бајс ,уштедите новац и поправите своје здравље...
  • 26.02.2014 22:51
    ...
    Na Bulevaru M.Pupina, u 4-ku uskacu van stanice, u sred trake dvojica kontrolora. Obojica skupa imaju 30 godina

    Xexexe ove Sneze bot-use. Pa za 4 godine nisam video ni jednu kontrolu, a u zadnja 2 meseca 15 komaTa

    Jel ima neko neku informaciju, kakva je pravna osnova doplatnih karata (cuj doplatnih), dal se stvarno sude za to ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti