Lažni prodavci poštanskih sandučića

Prodavci poštanskih sandučića koji se lažno predstavljaju da rade u ime Pošte pojavili su se ovih dana u Sremskoj Kamenici, Ledincima i Kovilju.
Prodavci poštanskih sandučića koji se lažno predstavljaju da rade u ime Pošte pojavili su se ovih dana u Sremskoj Kamenici, Ledincima i Kovilju.

Ovi prodavci ubeđuju stanovnike da im je zakonska obaveza da poštansko sanduče kupe od njih.

Pošta Srbije saopštila je da se ograđuje od delatnosti pomenutih lica i ističe da, iako u svojim objektima prodaje poštanske sandučiće koji su standardizovani prema svim tehničkim uslovima koje je propisala Republička agencija za poštanski saobraćaj, ne obavlja terensku prodaju i ugradnju kućnih poštanskih sandučića.

Javno preduzeće "Pošta Srbije" prijavilo je ovaj slučaj policiji.

  • Milos

    30.10.2014 13:06
    Upravo se seta covek po Ledincima.
  • baja

    27.02.2014 10:21
    ima ih i u N.Beceju
  • stanko

    27.02.2014 05:22
    LAŽ, LAŽ
    Sve su to navike koje smo imali u uređenoj državi SFRJ. Narod niko nije smeo da vara pošto su se kriminalci slabo pojavljivali. Sudstvo i policija nisu bili korumpirani, pa se znalo da sa krivičnim delom ideš u zatvor. Danas niko ne odgovara, a krivična dela se kažnjavaju prekršajno. Još jedna greška što niko u ovoj državi ne identifikuje osobe koje nude razne usluge ili se prestavljaju kao državni organi. Narod ne zna da "Čak ni policija" ne sme da traži dokumente ili bilo šta, a da se prethodno ne indentifikuje i ne pokaže da je organ kompetentan za radnju koju vrši. Saobraćajac na ulici kad vas zaustavi, dužan je da pokaže značku i službenu legitimaciju. Ako je sa vozilom i radarom, ne znači da je službena osoba. Mogao je kriminalac da ubije policijsku patrolu i obavlja tu dužnost zarad sticanja profita. Narode Srbije pazite kome dajete novac za bilo koju uslugu ili dokumenat (ličnu kartu, vozačku dozvolu.....) a Država preko sredstava informisanja treba stalno da obaveštava narod o mogućnosti kriminala i da obučava narod da se zna preventivno boriti protiv istog. Ne verujte nikom, Puna je država lopova i kriminalaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti