Novosadski lopovi kradu i od dece

Koliko je kriminal u Novom Sadu postao deo svakodnevice, i da lopovi ne prezaju da kradu i od dece, pokazuje slika koja nam stiže sa Grbavice.
Koliko je kriminal u Novom Sadu postao deo svakodnevice, i da lopovi ne prezaju da kradu i od dece, pokazuje slika koja nam stiže sa Grbavice.

"Evo jedne tužne slike iz života današnjeg Novog Sada (tačnije sa Grbavice)", napisala je Novosađanka koja nam je poslala ovu fotografiju.

Podsetimo, šef odseka za unutrašnju politiku i bezbednost pri kabinetu predsednika Srbije Milivoj Mirkov nedavno je rekao za 021 da dovođenje 200 novih policajaca u Novi Sad neće značajno smanjiti stopu kriminaliteta, već je za dugoročne efekte neophodna kompletna reforma u policiji.

On je objasnio da su reforme koje započete 2000-te i potom prekinute 2004. godine neophodne i da ćemo tek nakon toga dobiti sistem koji će omogućiti funkcionisanje policije.

Na ulicama Novog Sada od prošle nedelje patrolira 200 novih policajaca i 17 policijskih starešina koji su pristigli iz osam policijskih uprava u Srbiji, kao hitna mera pomoći za održavanje reda u gradu. Policajci i njihove starešine su u Novi Sad upućeni dok u Sremskoj Kamenici ne bude završena obuka za 300 novih policajaca i oni ne stupe na dužnost.

  • skep

    27.02.2014 07:21
    Viđam te nove policajce, stoje u paru na ćoškovima najprometnijih ulica u gradu. Sigurno je tu bila najviša stopa kriminaliteta...
  • b

    27.02.2014 06:40
    ne znam za vas ali ja sam juče u toku vožnje kroz grad video bar 5-6 dvojaca kako šetkaju, a i 3-4 automobila parkiranih pored puteva. ali šta to vredi kad nema ko da osudi tu bagru onako kako treba - oštro i kao primer budućem šljamu.
  • 27.02.2014 06:31
    Pun mi je kufer takve pameti...
    @novosadjanin
    Najbolje bi bilo da vrate i Tita u kompletu i placene ubice(kriminalce) koje su koristili da bi odrzali njegov rezim u kojem je drug milicioner bio bog i batina...e prc ! ! !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti