Momku kog su napustili roditelji potrebna pomoć u borbi protiv leukemije

Željku Novakovu (21) iz Kule koji je oboleo od leukemije i odmalena živi sa bakom, jer su se roditelji razveli i napustili ga, potreban je novac za lečenje u inostranstvu.
Željku Novakovu (21) iz Kule koji je oboleo od leukemije i odmalena živi sa bakom, jer su se roditelji razveli i napustili ga, potreban je novac za lečenje u inostranstvu.

"Potrebno mi je za lečenje u inostranstvu 50.000 evra do 4. marta, inače će mi svakim odlaganjem početka hemoterapije stanje biti sve lošije. Po ulasku u remisiju odradiće se i transplatacija, koja košta još 150.000 evra", apeluje Željko na sve ljude dobre volje.

Željku, koji je završio Srednju ekonomsku školu u Kuli, leukemija je konstatovana 2007. godine. O njemu brine njegova baka, jer njegovi roditelji imaju nove brakove i decu.

Željko i njegova baka Stojka žive od njene penzije, koja iznosi dvadesetak hiljada dinara.

Namenski je otvoren račun za uplatu novčane pomoći u OTP banci, na ime Željko Novakov, XVI divizije 141a, Kula. Dinarski račun 325-9300701292290-57.

  • 04.05.2014 19:26
    :)
    Srce mi je puklo kad sam citao ovo ...
    Zelim ti druze da ozdravis sto pre .
  • Biljana

    03.03.2014 17:41
    probajte
    Medi đumbir kao lek
    Za preparat su potrebna dva veća korena đumbira koja se očiste i izribaju na najsitnije uz pomoć električne seckalice. Zatim se tako usitnjen đumbir meša s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti domaći.
    Tako spravljenu smesu sipajte u teglice i konzumirajte po kašiku tri do četiri puta na dan. Važno je koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte osetićete posle dva-tri dana, a preparat, prema rečima čitateljke, diže iz mrtvih.
    Dnevno
    Vestinet
    http://www.kurir-info.rs/narodni-lek-bosanka-svima-deli-recept-koji-joj-je-pomogao-u-lecenju-raka-clanak-1252251
  • Uncas

    28.02.2014 23:34
    ...želim ti sve najbolje momak....i daj sms da možemo slati...a za ovog sa tri tačkice poruka da se priroda najviše poigrala sa njim kad je svinji dala oblik čoveka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti