FOTO: Gužva na otvaranju "H&M" prodavnice u Novom Sadu

Prodavnica poznatog švedskog brenda "H&M" otvorena je danas u tržnom centru BIG. Nekoliko stotina Novosađana čekalo je najmanje dva do tri sata na otvaranje radnje.
Prodavnica poznatog švedskog brenda "H&M" otvorena je danas u tržnom centru BIG.

Nekoliko stotina Novosađana čekalo je najmanje dva do tri sata na otvaranje radnje. Razlog velike gužve povodom otvaranja dugoočekivane "H&M" prodavnice u Novom Sadu bio je i popust od 20 odsto na jedan kupljeni odevni predmet. Prema rečima generalne direktorke te kompanije za Srbiju Klaudije Osvald, kupci u Srbiji su veoma upućeni u modne trendove. "Veoma smo ponosni na otvaranje prve prodavnice u Novom Sadu i srećni smo što možemo da predstavimo naš poslovni koncept u ovom gradu", navodi ona.

Prodavnica će imati dva sprata i više od 2.300 kvadratnih metara. Novosadski "H&M" je treća prodavnica tog poznatog brenda u Srbiji. (K.V)

  • MonteDushano

    28.02.2014 10:19
    Kakvi shop-kompleksi.. katastrofa. :) Fuj!
  • surounded by idiots

    28.02.2014 10:08
    @MladiBiznismen - Gianni Versace
    шта рећи...
  • mirjana

    28.02.2014 09:50
    u potpunosti se slazem za devojkom koja se zove Jelena,svaka cast na skromnosti.O cemu mi ovde pricamo,ko gde kupuje i koliko je dubok ciji dzep kao neko ko je napisao da samo versace oblaci.Takvi komentari u drzavi gde narod gladuje,sramno.......


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti