Stipendije najboljim novosadskim studentima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je uručio 300 državnih stipendija najboljim studentima novosadskog univerziteta.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je uručio 300 državnih stipendija najboljim studentima novosadskog univerziteta.

Udovičić je poručio da je od nacionalnog interesa da se podrže najbolji akademci u svim krajevima Srbije. "Bez ravnomernog i kontinuiranog ulaganja u znanje, nema napretka društva i modernizacije zemlje", rekao je Udovičić.

On je ocenio da na državne stipendije ne sme da se gleda kao na trošak već kao na investiciju u budućnost, jer su mladi ljudi ti koji treba da vode Srbiju napred.

Pre novosadskog, iste stipendije dobili su studenti beogradskog i novopazarskog univerziteta, a dobiće ih i studenti iz drugih univerzitetskih centara u Srbiji.

  • biba

    01.03.2014 14:41
    Čestitke
    Čestitke studentima a za ove ostale face nemam komentar ...
  • Ab

    28.02.2014 10:09
    Sad mi pade na pamet
    a ko je on da deli stipendije?
  • M.

    27.02.2014 19:03
    Čestitke
    svim studentima FTN-a. =)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti