Škola računara za starije Novosađane

"Građanska škola računara" u Mesnoj zajednici "Sonja Marinković", koja je specijalizovana za profesionalnu obuku srednje i starije generacije Novosađana, upisuje novu grupu polaznika za mart.
"Građanska škola računara" u Mesnoj zajednici "Sonja Marinković" (Kej žrtava Racije 4), koja je specijalizovana za profesionalnu obuku srednje i starije generacije Novosađana, upisuje novu grupu polaznika za mart.

Penzioneri imaju 10 posto popusta, dok je po jedno mesto u svakoj grupi polaznika rezervisano za samohrane majke.

Za njih će sticanje sertifikata biti besplatno. Nastava je organizovana u dve grupe, prepodnevnom i popodnevnom terminu, a za svakog od sedam polaznika u grupi obezbeđen je računar.

Kursevi traju četiri sedmice i za sticanje sertifikata o završenoj obuci nije potrebno nikakvo računarsko predznanje. Upis za martovska predavanja traje do 12. marta u prostorijama Mesne zajednice.

  • darius

    03.03.2014 16:55
    informisanje?
    Cesto citam ovako nepotpune tekstove i to mi smeta. Sta mi ovde nedostaje:
    - cena
    -tacni termini
    -koja je donja granica za srednje starosno doba?
    Sa ovim podacima tekst je stvarna informacija, inace stvarno izgleda bas kao reklama i to ne narocita. Lep pozdrav sa Novog Naselja
  • Y

    03.03.2014 16:50
    Neka ljudi uče...
    ... neka se bave nečim korisnim, neka se usavršavaju. Ako je ovo i privatna reklama, uslovi su povoljni, vodi se računa i o samohranim majkama (posebnoj socijalnoj kategoriji). Zbog čega odmah kritizerstvo?
  • radoznao

    03.03.2014 14:15
    Reklama
    Da li je ovo reklama za privatnu skolu racunara ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti