FOTO: Stotine baklji osvetlilo Dunav u Vošinu čast

Navijači Vojvodine večeras su u tačno 19:14h upalili stotine baklji na zidinama Petrovaradinske tvrđave, Varadinskom mostu i bedemima na keju u čast velikog jubileja.
Navijači Vojvodine večeras su u tačno 19:14h upalili stotine baklji na zidinama Petrovaradinske tvrđave, Varadinskom mostu i bedemima na keju u čast velikog jubileja, veka postojanja novosadskog kluba.

Na današnji dan 1914. godine osnovana je Vojvodina, pa je 14 minut odabran kao asocijacija na godinu osnivanja.

Bakljadu su izveli predstavnici navijačke grupe "Firma", ali i ostali okupljeni oko "Stare garde" i drugih. Performans su upotpunili transparentima i zastavama sašivenim specijalno za ovu priliku. Baklje su gorele i na samoj reci, tačnije na čamcu koji je plovio Dunavom.

Ranije danas, tačno u podne, otkrivena je spomen ploča u Temerinskoj 12, mestu na kom je dogovoreno osnivanje kluba, a proslava je upotpunjena sa tortom od 100 kilograma i sa 100 flaša šampanjca.

Proslava jubileja nastavlja se sutra kada će na platou Spensa biti održan veliki koncert s početkom u 18.30h na kome nastupaju Dram N Zez, Istočno Stajanje (Banja Luka), SOK91, U Prvim Redovima, Proleće, Zbogom Brus Li, Ritam Nereda, Frontline i Toša Maletin i tamburški orkestar.

  • RIZBO

    10.03.2014 23:56
    Na lepom CRVENOM Dunavu
    želim da se zahvalim ekipi koja je organizovala Rođendan MOJE PRVE LJUBAVI, skupila sve nas kojima je srce crveno belo, omogućila da budemo ponosni na najveću Gradsku priču....... Iznad svih očekivanja.....

    Momci još jednom SVAKA ČAST........... I NARAVNO UPRAVA NAPOLJE......





  • nellee

    07.03.2014 17:18
    svaka čast
    samo napred, fenomenalno je izgledalo, pravo navijački, Voša još 100....godina
  • Slaninar Zapad 1914

    07.03.2014 12:34
    Pustite trolove
    Ljudi, uživajte u stogodišnjici, ignorišite Joleta i slične trolove, ne spuštajte sa njihov nivo.

    Večeras u 18.30 svi na plato Spensa, da ispoštujemo sve bendove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti