Deca ne idu u vrtić "Bubica" do daljeg

Iz vrtića "Bubica", gde je u utorak u jednoj od dečjih soba pronađen pacov, apelovano je na roditelje iz te grupe da, ako ne moraju, decu ne dovode u vrtić do daljeg.
Iz vrtića "Bubica", gde je u utorak u jednoj od dečjih soba pronađen pacov, apelovano je na roditelje iz te grupe da, ako ne moraju, decu ne dovode u vrtić do daljeg.

- S obzirom na to da smo morali da izolujemo sobu, operemo sve igračke, tepih, nameštaj, a i stručnjaci iz dezinsekcije su posuli otrov i postavili zamke za glodare, decu smo preraspodelili u ostale grupe. Da ne bismo stvarali gužvu, zamolili smo roditelje da, ako ne moraju, decu ne dovode u narednim danima - rekli su iz vrtića Bubica.

Ovo nije prvi put da glodari šetaju po dečjim sobama ovog oronulog, za vrtić nenamenskog objekta, a kako su rekli zaposleni, i ranije su primećivali izmet glodara među dečjim igračkama. Direktor Predškolske ustanove Marko Grgurović kaže da su sve učinili kako bi deca bila bezbedna, ali da, jednostavno, bez novca više od ovoga ne može da se uradi.

- Sve probleme možemo da rešimo samo privremeno, pa tako i ovaj. Glodari će se opet vratiti i mi ćemo ponovo zvati ljude za dezinsekciju. I tako u krug. Problem je to što je taj objekat u Ulici Pap Pavla nenamenski, a to je slučaj sa još 15 vrtića u gradu. Za selidbu nema para. Za renoviranje nema para. Ove godine je dodatno sužen budžet za "Radosno detinjstvo", pa od Gradske uprave za obrazovanje nismo dobili novac za opremu dečjih soba u novim vrtićima već samo za kancelarijski materijal - kaže Grgurović.

  • a KADA ce

    07.03.2014 14:30
    PLATA?????????????
  • xy

    07.03.2014 13:08
    A misle da će pacov (koji je inače prilično inteligentna životinja) rešiti da ostane baš u toj sobi i neće mu (kao i njegovoj brojnoj rodbini) pasti na pamet da zađe i u druge prostorije????
    Valda se deratizacija vrši na celom objektu a ne na jednoj sobi, pobogu!!!
    Kakvi gl...pani!
  • 07.03.2014 13:05
    Ajte molim vas...
    Ne pravite od muve slona.

    Pojavio se pa sta? Pun limanski park pacova i miseva i ceo grad. Da ne izlazimo iz kuca uopste?

    Pa nisu ga vaspitaci doneli.

    On grize i beton, neverovatna stetocina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti