Radovi na kanalizaciji u Rumenki gotovi do 24. juna

Radovi na kanalizaciji u Rumenki koji su počeli 24. februara biće završeni polovinom godine.
Radovi na kanalizaciji u Rumenki koji su počeli 24. februara biće završeni polovinom godine.

U ovom mestu biće sagrađena mreža u devet ulica i ona će biti spojena kolektorom na budući prečistač, koji je trenutno u izgradnji.

Direktor JP Zavod za izgradnju grada Goran Višnjić rekao je da je to preduzeće za ovu investiciju izdvojio 47 miliona dinara. Dodao je i da ZIG ulaže u gradnju kanalizacije u Budisavi, Kisaču i Veterniku.

Višnjić je rekao da za završetak radova na izgradnji prečistača nedostaje trenutno 120 miliona dinara, pošto je Fond za kapitalna ulaganja izdvojio svega 40 miliona

Naveo je i da je Grad spreman da u svakom trenutku preuzme učešće u ugovoru i izdvoji sredstva iz budžeta, kako bi se radovi nastavili.

  • Darko

    07.03.2014 15:41
    Rumenka
    1995....platio 500 dm....sada je 2014...
  • ha ha ha

    07.03.2014 15:06
    U kisacu? Ma daaaaaaaaj,to pricate vec godinama..Dobar vic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti