Informatika: Nije bilo šikaniranja i ucene

U "Informatici" tvrde da su navodi Miodraga Krivokuće da je mobingovan i nepravedno otpušten iz tog gradskog preduzeća neosnovani.

U "Informatici" tvrde da su navodi Miodraga Krivokuće da je mobingovan i nepravedno otpušten iz tog gradskog preduzeća neosnovani.

U saopštenju se kaže da Krivokuća nije bio zaposlen u "Informatici" već da je bio angažovan po ugovoru o privremeno-povremenim poslovima koji je istekao, a nije mogao da bude produžen zbog izmena Zakona o budžetskom sistemu, koje zabranjuju zapošljavanje u javnom sektoru i ograničavaju broj angažovanih po ugovoru.

"Predstavnici Informatike nisu gospodinu Krivokući iznosili političke ponude, ali njegove optužbe verovatno jesu politički motivisane", kažu u tom preduzeću i dodaju da je on član Pokreta socijalista, a da je "optužbe izneo u završnici predizborne trke, iako je od potpisivanja ugovora 1. januara znao da će isteći 28. februara".

Bivši radnik "Informatike" Miodrag Krivokuća najavio je sinoć da će protestovati ispred tog preduzeća sve dok rukovodstvo iz stranke Treća Srbija ne bude smenjeno, jer, kako je rekao, sprovodi politički pritisak na radnike i mobing nad zaposlenima. On je ispričao da je 28. februara otpušten, iako je bio dobar radnik, a da mu je zatim ponuđeno da mu radno mesto bude "vraćeno" ukoliko bude radio za stranku Treća Srbija, koja vodi to preduzeće.

  • radnik LISJA

    09.03.2014 23:05
    treća SRBIJA
    dabogda vama davali platu takvi kao što ste vi i vama vodili privatnu kućnu politiku.
  • Somalie

    09.03.2014 15:33
    A kako je Fajgelj svoga suraka koji je jedva, ali jedva zavrsio Visu poslovnu zaposlio u Lisju. I to kao direktora. Treca Srbija: za sve iskomplekisarane ljude.
    BTW, ko od direktora spopada radnice u Informatici. DJ ili S?
    I da ne zaboravim Radoslava Radaka, nesvrsenog popa kojeg ste zaposlili u Lisju.
  • petar

    08.03.2014 22:29
    tiranija
    U svakoj firmi gde su oni to je tiranija i strahovlada prete otkazima kao da im je tata kupio
    firmu narod ćuti jer se boji.Prosto je neverovatno koliki su manipulatori pisane reči kako su organizovano i smišljeno seli na direktorske funkcije,sve što urade "pokriveno" im je tim pravnika ih pokriva tako da jadan radnik što god da kaže oni su mu učinili pomogli a on nezahvalan . Najveća pobeda ovih izbora da za njih više ne čujemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti