Saslušani konobari, di džej i menadžer "Kontrasta"

Treći dan obnovljenog suđenja za tragediju u diskoteci "Kontrast" protekao je u napetoj atmosferi, a pred Sudskim većem iskaze su dali tri konobara, di džej i menadžer kluba.

Treći dan obnovljenog suđenja za tragediju u diskoteci "Kontrast" protekao je u napetoj atmosferi, a pred Sudskim većem iskaze su dali tri konobara, di džej i menadžer kluba.

Porodice nastradalih uložile su prigovor da odbrana sugeriše i vrši pritisak na svedoke da iznose zaključke, a ne činjenice. Na to, ali i na red u sudnici svim učesnicima u raspravi pažnju je skrenuo sudija Borivoj Pap.

Na današnjem pretresu raspravljalo se između ostalog o poziciji elektro instalacija, a u izmenjenoj optužnici navodi se da su suprotno Pravilniku o tehničkim normativima kablovi jednim delom prelazili preko bine. Pored toga, tokom pretresa reč se vodila i o tome da li su protivpožarna vrata bila otvorena u noći kada je izbio požar.

Podsetimo da je obnovljeno suđenje za požar u novosadskoj diskoteci "Kontrast", u kojem je pre dve godine poginulo šestoro mladih, počelo pre dva dana pred Višim sudom u Novom Sadu izjašnjavanjem vlasnika diskoteke Alojza Ganića, koji je ponovo odbacio optužnicu.

Sledeće ročište zakazano je za 18. mart.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti