Otvaranje "Univera" na Spensu u petak

Supermarket "Univerexport" biće otvoren u petak, 14. marta na Spensu, Sutjeska 2.
Supermarket "Univerexport" biće otvoren u petak, 14. marta na Spensu, Sutjeska 2.

Objekat će se prostirati na 1.500m2 prodajne površine, i trebalo bi da oživi južni deo Spensa gde trenutno ne radi nijedan lokal. Objekat će imati i gastro odeljenje, sveže voće i povrće, bazene sa živom pastrmkom, odeljenja sa zdravom i organskom hranom, a planirana su brojna sniženja i pogodnosti za potrošače.

Saradnja između Spensa i "Univerexporta" je potpisana na deset godina, a u novom prodajnom objektu će posao dobiti 50 ljudi.

Otvaranje marketa je u 12 časova.

Radno vreme "Univerexporta" će biti od 7 do 22 časa

  • anonimna

    13.03.2014 07:30
    marvo
    svi se zalite na politicare kako kradu i gledaju samo svoj interes, a vi se prodajete za razliku u ceni od 2 dinara(na nekim proizvodima)... pocnite od sebe i kupujte u domacim trovinskim lancima, a ne da punimo dzepove hrvatima, slovencima itd... razmislite da li bi iko u hrvatskoj usao u nas supermarket??
  • windows

    11.03.2014 11:15
    Spens je nazalost toliko puko sa malim lokalima, da su ovo jedina moguca resenja...jednoga lepog dana neki veliki soping mol kao big ce uzeti poslovni deo spensa i to ce valjda biti kraj problema.
  • Student

    11.03.2014 08:09
    Studenjak + EXIT
    Super, ovo je jedino dobro za nas studente, jer više ne moramo da šipčimo skroz do Merkatora po čips i pivo. A ovajdiće se i na Exitovcima, samo što bi za vreme trajanja festivala trebali da ubace i klizno radno vreme tj. 3 smenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti