Danas zajednički protest radnika propalih novosadskih firmi

Nekadašnji radnici firme "Milan Vidak" iz Futoga, zajedno sa kolegama iz "Jugodenta", "Jugoalata", "Varadina", "Užara" i drugih propalih preduzeća protestovaće danas u 11h ispred Gradske kuće.
Nekadašnji radnici firme "Milan Vidak" iz Futoga, zajedno sa kolegama iz "Jugodenta", "Jugoalata", "Varadina", "Užara" i drugih propalih preduzeća protestovaće danas u 11h ispred Gradske kuće.

Oni će takođe prošetati do Agencije za privatizaciju, Vlade Vojvodine i Privrednog suda jer su nezadovoljni radom ovih državnih službi, kao i položajem u kojem su se našli posle vlasničke transformacije.

Bivši zaposleni Milana Vidaka, koji štrajkuju već nekoliko nedelja, traže da se preispita privatizacija ovog preduzeća. Oni su odlučili da na današnji protest pozovu i kolege iz drugih propalih preduzeća, od kojih neki takođe štrajkuju.

  • 11.03.2014 11:29
    za justinuNS
    forum, 27 mart, merkur, nomega, kabel, novkabel, naftagas, progres, autovojvodina, novosadjani, vojvodina, spisak je poduzi. ali tako je KADA SMO SVI CUTALI, i pustili ih da rade sta su uradili, MI I SAMO MI SMO ZA SVE TO KRIVI, DOLE SVE POLITICKE STRANKE !
  • KOmša

    11.03.2014 11:22
    Gandi
    Čudom je gosn' Gandi isterao svojim mirnim protestima pravdu za Indijce... da li ste u nekom međuvremenu videli da ovaj sistem u kojem živimo omogućava da se mirnim (ili da kažemo pametnim) putem nešto reši.
    Dok ne dođe do revolucije teško da će biti promene,... a kada, posle ko zna koliko besmislenih "vlasti" narod ne bude više imao leba da jede... eto nam rešenja... mirnim putem? teško.
  • 11.03.2014 10:50
    Nemojte u nedelju da glasate za one koji vas zabušavaju zajedno sa privatizatorima. Npr. Novitet protestvuje, a oni razvodnjavaju priču, smiruju ljude, 'mesto da hapse Đurića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti