FOTO: Školsko igralište postalo privremen parking

Zaposleni iz Osnovne škole "Ivan Gundulić" sa Podbare trenutno parkiraju svoja vozila na školskom igralištu zbog radova u okolnim ulicama.
Zaposleni iz Osnovne škole "Ivan Gundulić" sa Podbare trenutno parkiraju svoja vozila na školskom igralištu.

Kako nam je rečeno u školi, u neposrednoj okolini trenutno nema prostora za parkiranje zbog radova u susednoj ulici, a ovo je samo privremeno rešenje.

- Zavod za izgradnju grada nije završio opremanje našeg zvaničnog parking prostora koji se nalazi u Gundulićevoj ulici, dok se Ulica Bele Njive trenutno rekonstruiše. Prosto, smanjila se mogućnost i nema prostora u neposrednoj okolini za parkiranje - kažu u školi.

Dodaju da su roditelji učenika upoznati sa ovim problemom i tvrde da je to trenutno jedino rešenje.

  • Roditelj dvoje dece ove škole

    28.03.2014 14:11
    nekoliko dana kasnije ...
    Bilo bi lepo sada proveriti i snimiti (slikati) kako nastavnici i ostali , posle javnih kritika , nalaze mesto za parking svojih četvorotočkaša van školskog dvorišta... U ime dece ove škole HVALA medijima!!!
  • Roditelj

    14.03.2014 13:45
    ...
    Danas nisu parkirana ni jedna kola u dvorištu pomenute škole.. Dok su juče bila parkirana samo jedna , verovatno ne obaveštene nastavnice da će doći televizija da snimi prilog o situaciji... Svaki dan tuda prolazim , a dvoje dece mi pohađaju pomenutu školu , tako da znam ko se parkira , npr.vannastavno osoblje koje ne ide na Čenej itd... Tako da nema opravdanja uzurpirati deci i to malo prostora što im je preostalo na i ovako skučenoj Podbari... Hvala ...
  • Djeljana

    12.03.2014 17:36
    Ma sve to konjima na repove! Zamisli da ih nije sramota da imaju novca za gorivo i još se voze automobilima! Smrtnu kaznu pbavezno uvesti!
    Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti